Konsulter inom utveckling av O365/SharePoint-lösningar

Category: Project Management
City: Linköping, Norrköping, Jönköping, , Sweden
Position ID: J0420-0511
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

CGI i Linköping, Norrköping och Jönköping är i en fas där vi utvecklar vårt erbjudande kring Office 365/Teams/SharePoint och där vi nu ser till att vi har en organisation som matchar våra kunders behov och projekt!

Vår fokusering kring Office 365/Teams/SharePoint plattformen har som mål att kunna leverera stöd på alla nivåer från arkitektur, konfiguration, säkerhet och migrering till att kunna skapa nya kreativa lösningar och applikationer för användare. Vi arbetar nära tillsammans med våra kunder i agila team och skapar värde genom att främst utnyttja plattformens inbyggda funktionalitet men även genom att utveckla anpassade lösningar. Vi erbjuder våra kunder den bästa lösningen samtidigt som vi hjälper dem att förändra sin verksamhet och i vissa fall även sin affärsmodell.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera duktiga och erfarna personer inom just Office 365 / Teams / SharePoint för att stärka vårt erbjudande. Idag har vi kunder inom dessa områden och vi levererar i stor utsträckning via CGIs nationella organisation, men kunderna vill att vi blir mer lokala i våra leveranser och vi vill bygga upp detta inom CGI på våra kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping

Vårt mål är att bli den självklara partnern för Office 365 i området.

Vill du vara en del av resan dit och vårt team?

Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med Offie 365 / Teams / SharePoint, en modern samarbetsplattform som hela tiden växer och utvecklas med ny funktionalitet och nya möjligheter. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra peroner i team, att ta ansvar och har tidigare erfarenheter av Office 365, SharePoint Online, Teams, Azure eller SharePoint On-Premise plattformarna.

Din profil kan antingen vara teknisk, t ex att du är grym på att programmera (några begrepp som du säkert är bekant med är HTML/CSS, JavaScript, TypeScript, Powershell, REACT, Node.js) , eller verksamhetsinriktad och älskar att prata med kunder och omvandla deras behov till användbara lösningar i plattformen.

Vi söker även dig som är arkitekt och kan bygga ihop och konfigurera komplicerade systemlandskap baserade på Office 365 / Teams / SharePoint.

Det finns plats för dig också! Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Linköping, Norrköping eller Jönköping

För mer information, vänligen kontakta: Lars Boström, Director Consulting Services, 0760 290037

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-10-11.
Personliga säkerhetskrav kommer att ställas om kunduppdrag så kräver.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.