Dynamics 365-konsult Finance

Category: ERP/CRM/Tools
City: Stockholm, Stockholm , Sweden
Position ID: J0620-0842
Employment Type: Full Time

Position Description

Brinner du för att lösa komplexa problem och vidareutveckla och effektivisera kunders affärsprocesser? Hos oss på CGI har du möjligheten att göra just detta! Vi söker nu applikationskonsulter för att utöka vårt D365 Finans-team i Stockholm med fokus på att arbeta mot våra befintliga kunder. Ta chansen och bli en del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans och största Dynamics-enhet på 220 konsulter!

Som applikationskonsult inom förvaltningen kommer du fokusera på att lyfta och effektivisera våra kunders affärsprocesser ytterligare i Dynamics, men också snabbt hitta lösningar när incidenter dyker upp. Här får du möjligheten att både arbeta proaktivt och långsiktigt såväl som du kommer ha en dynamisk och varierande vardag där du har en palett fylld med kunder från olika branscher, versioner av Dynamics, problem och lösningar.

Till största del kommer du sitta på vårt kontor i fina lokaler på Vasagatan. Här har vi också vår egen yta för Dynamics-konsulter, vilket vi tycker är extra viktigt för att bidra till ett kollektivt lärande och en stark sammanhållning i gruppen. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter exempelvis i andra roller både inom CGI och Dynamics-grupperingen.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen kommer du exempelvis att:
• Hantera inkommande ärenden i form av Change Requests och incidenter.
• Agera rådgivare för våra kunder och proaktivt kunna presentera utvecklingsmöjligheter för ökad effektivitet i deras system och processer.
• Eskalera Change Requests för vidareutveckling hos våra utvecklare internt
• Kvalitetssäkra levererad utveckling och säkerställa att det matchar kundens förväntningar
• Driva och vara med i implementationer av nya lösningar

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Som person tror vi att du trivs med att hantera flera kunder, ärenden och problem samtidigt, med förmåga att göra avvägningar och kunna prioritera. En god kommunikationsförmåga kommer vara A och O då du har många kontaktytor både externt och internt. Vi kommer också värdesätta en god struktur då det i rollen är av stor vikt att man håller koll på sina ärenden och de Change Requests man har igång, vad man satt för estimat samt hålla de SLA:er man har.

Vidare söker vi dig som har:
• Erfarenhet av att arbetat med Microsoft Dynamics (AX 2009/2012/D365)
• Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse för finansiella processer inom bl.a. redovisning

Det är meriterande om du har:
• Konsulterfarenhet
• Goda kunskaper inom affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom produktion.
• Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft