Transaction Banking

Ökade intäkter med hjälp av modern teknik

IT har länge varit en framgångsfaktor för banker. Nu finns en ny våg av tillväxtmöjligheter. Nya tjänster, stabila intäktströmmar och ökade penningflöden skapar nya förutsättningar. Nästa generation internetbanker innefattar sådant som betalspårning I realtid, optimering av betalkedjor och smartare kundinterakton.

Samtidigt blir kunderna alltmer krävande. De vill ha tillgång till sina banktjänster här och nu, enkelt och snabbt, genom den kanal som gäller för stunden. Modern IT gör att ni kan svara på behoven och förbättra kundupplevelsen. Vi arbetar med banker över hela världen, lokalt och globalt. Vi utvecklar standardiserade och agila plattformar. De utgör grunden i våra högkvalitativa tjänster.

Våra erbjudanden accelererar time-to-market och reducerar kostnaderna för er IT. Vi förstår oss på förhållandena i hela betalkedjan. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika.

Det vi erbjuder

Våra tjänster innefattar bland annat:

Vi erbjuder följande lösningar:

Varför CGI?

Vi erbjuder hela skalan av tjänster och lösningar och har de erfarenhet som krävs för att en stabil och snabb ROI. Här är några exempel på hur vi arbetar med banker och betalningar:

  • CGI stöder SWIFT-infrastrukturen i världens största transaktionsbank, som står för över 15 procent av den dagliga SWIFT-trafiken.
  • Vår end-to-end-lösning inom trade finance, CGI Trade360, är implementerad i över 35 länder, vilket innebär att vi kan stödja våra kunder och deras kunder oavsett var i världen de har sin verksamhet. 
  • Våra lösningar mot penningtvätt har hjälpt globala banker att minska sina kostnader för penningtvätt med över 30 procent.
  • Våra betallösningar fungerar i och mellan fem kontinenter.
  • Vårt program för Tresury och Asset Management används av 160 av världens ledande finansiella institutioner.

Vill du veta mer om oss och transaktioner? Kontakta oss idag!