CGIs kultur

Lär dig mer om vårt DNA

De flesta företag har en vision och en mission, men CGI går ett steg längre.  Vi har en företagsdröm:

Kultur 1
Kultur 1Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över. Kultur 2

Den här drömmen handlar om glädje och de ägandeprinciper som är så viktiga för CGIs framgångar. Vi strävar efter att skapa en miljö där våra medlemmar tycker det är roligt att arbeta tillsammans. Och där de som ägare känner sig fria och engagerade att bygga upp sitt företag och sina karriärer. Den här drömmen, liksom våra värderingar är det som skiljer oss från andra – de utgör vårt DNA och är grunden för vår unika företagskultur.

Vår mission och vision

CGIs mål är att hjälpa kunderna med professionella tjänster av mycket hög kvalitet, kompetens och objektivitet, och att leverera de bästa lösningarna som helt och hållet uppfyller kundernas mål inom IT, affärsprocesser och ledning. Det här uttalandet beskriver CGIs syfte liksom vår ambition och våra värderingar.

Vår vision är att vara en IT- och affärsprocessleverantör i världsklass, som hjälper våra kunder att lyckas.

Våra värderingar

Läs mer om våra värderingar på vår globala karriärsida.

För oss är partnerskap och kvalitet både en filosofi och ett sätt att leva. Vi utvecklar och följer de bästa ledningsrutinerna och tar med oss dessa principer i våra kundrelationer och våra ramar för leverans av våra tjänster, allt för att främja ett långsiktigt och gott samarbete med våra kunder. Vi lyssnar på kunderna och är fast beslutna att se till att de är helt nöjda med allt vi gör.

Vår ägandekultur

Vi kallar medarbetarna för "medlemmar" för att understryka att alla inom CGI erbjuds att bli ägare i bolaget genom vårt aktieköpsprogram. Som ägare har medlemmarna möjlighet att delta i företagets utveckling, utmaningar och belöningar som ingår när man bygger upp ett företag i världsklass, exempelvis genom att ta del av företagets vinstdelningsprogram.

Medlemmarna uppmuntras dessutom att medverka till kontinuerlig förbättring av sin arbetsmiljö och tillfredsställelse genom att dela med sig av sina idéer och förslag. Och de har rätt till information. Därför informerar vi regelbundet om sådant som rör företaget, våra kunder, medlemmar och aktieägare.

Den här ägandementaliteten ingår i alla aspekter av våra ledningsprinciper och ger medlemmarna frihet att främja sina karriärer, fatta beslut i kundernas bästa intresse och känna tillfredsställelsen med ett väl utfört arbete.

Kultur 2
CGIs kultur
Kultur 3CGIs entreprenörskultur gör att medlemmarna [medarbetarna] verkligen kan utöva affärsmässig påverkan, oavsett om de har arbetat i företaget i många år eller bara några dagar. Jag känner mig direkt ansluten till mitt teams och företagets framgångar. Det är toppen att arbeta i en miljö där nya idéer uppskattas och erkänns. CGI värderar medlemmarna som verksamhetens styrka och gynnar en atmosfär av kontinuerlig tillväxt och tillfredsställda medlemmar. Det är verkligen ett fantastiskt ställe att arbeta och bygga upp en karriär på. Kultur 4

Errol McEachron, Senior Consultant

Läs fler berättelser