Jobb per funktion

Mer om karriärer på CGI

Vi har kunder över hela världen, olika och ledande teknologier och arbetar i många olika branscher vilket ger möjligheter till ett brett spektrum av utmanande och spännande karriärer. Vi uppmanar dig att söka våra lediga tjänster eller lämna in en spontansökan för att skapa karriärmöjligheter på CGI.

Funktion 1

Analytiker

Våra affärs- och teknikanalytiker utvärderar kundernas verksamhet och system och tar fram krav och rekommendationer för hur kunden kan utveckla sin verksamhet för att klara ny efterfrågan.

Funktion 2

Arkitekt

CGI designar, bygger och integrerar teknikinfrastrukturer, system och tillämpningar som stärker kundernas verksamhet.
Funktion 3

Affärsutvecklare

CGIs affärsutvecklingsroller arbetar med allt från marknadsföring och försäljning till verksamhetsutveckling och arbetet består bland annat av att bygga upp långsiktiga kundrelationer.
Funktion 4

Expert Business Intelligence

Våra affärsinformationsexperter hjälper kunderna att förbättra beslutsfattandet genom att förvandla data till information och information till kunskap genom avancerad affärsinformationsteknik och ledning av tankearbete.
Funktion 5

Konsult

CGIs affärs- och teknikkonsulter hjälper kunderna att utveckla och införa effektiva övergripande strategier och lösningar för att uppnå affärsmål och dra nytta av framväxande teknologier.
Funktion 6

Projektledare

CGIs projektledare ger ledning och vägledning genom att övervaka både interna projekt och kundprojekt i hela vår verksamhet. Detta genom användning av en rigorös metodik som leder till att projekt levereras i tid och inom budget samt med utmärkt service.
Funktion 7

Systemutvecklare

Våra programingenjörer utformar, utvecklar, testar och utvärderar innovativa programvarulösningar till kunder i en mängd olika branscher.
loading