Möt våra medlemmar

Livet på CGI – med egna ord

Mot 1
CGI-medlemmar berättar om hur de fått stöd av CGI när de har byggt upp sina karriärer – från CGIs entreprenörskultur och frihet till den mängd erfarenheter, utbildningar och mentorskap de har fått.
Mot 2
Vi på CGI vet att det är viktigt att hjälpa medlemmarna i deras arbete för att bli så bra som möjligt, både privat och professionellt. I den här videon diskuterar medlemmar hur CGIs affärsmodell, riktlinjer och program ger dem det stöd som behövs för att lyckas.
Mot 3
CGI-medlemmar berättar om hur CGIs unika kundåtagande skiljer oss från andra, något som leder till lojala kunder och lockar nya medlemmar som vill vara en del av vårt intressanta och framgångsrika projektarbete.
Mot 4
"Tack vare att vi erbjuder ett så brett spektrum av IT-tjänster kan medlemmarna få erfarenheter av många olika roller inom CGI. Ledningen strävar efter att hitta roller som hjälper var och en att växa och gå vidare i sin karriär. Jag tror faktiskt att det finns en tjänst för alla på CGI."

David Kwon Senior konsult

Mot 5
"Jag är glad att jag är CGI-medlem på grund av den härliga atmosfären på arbetet. Här får man möjlighet att arbeta med öppna människor och spela en viktig roll i företagets utveckling."

Eva Schmänk Chefs konsult

Mot 6
"På CGI lär man sig att se helheten. IT är inte bara begränsat till databaser och programmering. När du börjar på CGI får du lära dig om affärsanalys och projektledningsfrågor från första dagen. Och som konsult lär du dig att omvandla kundens behov till krav och branschledande IT-lösningar. CGI hjälper dig att utveckla grundläggande IT- och konsultfärdigheter genom en fadder, regelbundna informella möten och ett utmärkt utbildningspaket. CGI omfattar hela IT-cirkeln. Det är det som är så bra.""

Benjamin Hittel konsult

Mot 7
"CGI erbjuder medlemmarna individuella utvecklingsplaner. Genom detta kan ledare träffa alla medlemmar för att diskutera vad de vill uppnå i sin karriär och hur ledaren på bästa sätt kan hjälpa dem att uppnå sina mål. Det är ett av skälen till att jag rekommenderar CGI. CGI är visserligen ett stort, globalt företag, men program som det här visar hur jag blir behandlad som individ och som en värderad teammedlem."

Ashley Steele konsult

loading