Studenter och akademiker

Sätt fart på karriären med ett branschledande företag

Ta reda på hur dina kunskaper och färdigheter kan förvandlas till en spännande karriär på CGI.

CGI erbjuder en värld av möjligheter. Vi är ett globalt företag, så det är lätt att dra nytta av de breda resurser och erfarenheter ett företag av vår storlek kan erbjuda. Samtidigt blir du en del av en unik kultur som ger dig frihet att vara innovativ, fatta beslut, uppnå din fulla potential och forma din egen karriär.

Studente
CGI careers - Students and graduates
Studenter 1Som ung medlem märker du att CGI har en miljö som främjar tillväxt tack vare att att de låter medlemmarna få erfarenhet av olika projekt och befattningar. Det ansvar och den känsla av ägande som CGI har är både ambitiös och tillfredsställande. Det är svårt att hitta ett företag som ger nya medlemmar möjlighet att leda projekt, uppnå karriärmål och kontinuerligt tillämpa och stärka sina färdigheter inom olika områden, men det gör CGI. Det här företaget har verkligen ambitionen att föra båda sina anställda och sina kunder framåt. Studenter 1

Jessica Simpson, Konsult

Läs fler berättelser

Oavsett om du är ute efter en teknisk, administrativ, operativ eller strategisk rollför att komma igång med din karriär, kan du hitta din plats på CGI. Här är några exempel på roller vi erbjuder till studenter och akademiker.

  • Affärsanalys– utveckla kunskap om kunders situation och förbättra deras processer
  • Centrala funktioner– hjälp till att sköta företaget genom sådana aktiviteter som ekonomi, HR, marknadsföring, kommunikation med mera
  • Datadesign/databasadministration– analysera, designa och underhålls data; utveckla modeller; och säkerställa datasäkerhet och -integritet
  • Beslutsanalys– tillämpa kvantitativa metoder och ge rekommendationer
  • Löneadministration– hjälp kunderna att administrera sina lönedata
  • Utveckling av system/tillämpningar– förvandla design till faktisk programmering
  • Systemdesign– analysera krav för att skapa en systemdesign och en arbetsmodell
  • Systemtest– identifiera, diagnostisera och dokumentera systemproblem
  • Användarsupport– ta fram lösningar på problem och besvara kunders frågor
  • Teknisk dokumentation– skriv och redigera program- och systemdokumentation, användarmanualer och utbildningsmaterial för att hjälpa kunder att sköta ett system

Om du börjar på CGI blir du en del av ett team där människor kommer först och som är hängivna till uppgiften att leverera allra högsta kvalitet.

Examensarbete, sommarjobb och praktik

Vi kommer i kontakt med många av våra nya medarbetare när de gör sitt examensarbete eller praktik hos oss. Det är ett bra sätt att få ”känna lite på varandra” och se om CGI är rätt arbetsgivare när det väl är dags att söka sitt första jobb. Om du skulle vilja göra ditt examensarbete på CGI är det viktigt för oss att du har tänkt igenom vad du vill skriva om och presentera ditt förslag för oss.

För att söka examensarbete, sommarjobb eller praktik på CGI så tar vi emot din ansökan via denna länk. Skapa en profil och sedan väljer du det val som passar med vad du är intresserad av att söka.

Vår möjlighet att ta in sommarjobbare är mycket begränsad. Men lämna gärna in en ansökan så hör vi av oss om det skulle finnas någon möjlig öppning!

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att få veta mer om dig. 

Läs mer om hur det är att vara en av oss på CGI genom att klicka här.