Frågan om specialkost i offentliga storkök är en växande utmaning för kommuner och regioner att hantera. Inte bara skolor, utan även storkök inom exempelvis vård, äldreomsorg och fängelser brottas med frågan att hitta ett fungerande system för måltidshantering som svarar ...
Finska Pirkanmaan Voimia LTD, som ägs av Tammerfors stad och Pirkanmaa sjukhusdistrikt, levererar måltider och städtjänster till fler än 400 enheter i Tammerfors med omnejd. För att kunna höja effektiviteten och matkvaliteten och minimera kostnaderna för verksamheten, har man valt ...

Att optimera kvaliteten, mängden och prissättningen av livsmedel och samtidigt klara av att minska matavfall och koldioxidutsläpp är stora utmaningar för dem som arbetar med storköksverksamhet.

Aromi är ett modernt kostdatasystem som använder realtidsdata för att effektivisera planering, produktion, hantering och leverans av mat från storkök till en mängd verksamheter, från vård- och omsorgsverksamhet, skolor och förskolor, till detaljhandelssektorn och restaurangnäringen.

Aromi stöder hela processen - från planering och utformandet av menyer, servering av måltider till fakturering och uppföljning.

Aromi analyserar och anpassar sig kontinuerligt till förändrad lagstiftning och till nya miljö- kund- och ekonomiska krav, vilket gör att medarbetarna får tid att fokusera på själva mathanteringen.

  En kock i vita kockkläder och kockmössa står med en surfplatta där grönsaker flyger ur plattan som en symbol för CGI:s Aromi system med meny och inköpsplanering
  Aromi kostdatasystem stöder hela processen


   

  Våra fyra nyckelbranscher

  1. Vård och omsorg
   Näringsrika, säkra och goda måltider för patienter och omsorgstagare.
    
  2. Retail
   Effektivt verktyg för att skapa nya recept och för kommunikation.
    
  3. Skolor och förskolor
   Minskat matsvinn och möjlighet till specialkost.
    
  4. Restaurangkök
   Central planering sparar resurser och garanterar kvalitet. 

  Ett heltäckande kostdatasystem för professionella storkök

  Effektiv produktion och leverans av individanpassade och näringsrika måltider, ökad patientsäkerhet och transparens, lägre produktions- och hanteringskostnader samt tidsbesparing med automatiserade processer är bara några av alla fördelar med CGI Aromi.

  Läs mer om vilka som kan använda Aromi och hur det funkar.