Julen kan ofta erbjuda en stunds avkoppling och tid för umgänge med nära och kära. Kanske innebär julen också en tid för eftertanke. Ett tillfälle att göra ett slags bokslut över det gångna året. Hur ser min livssituation ut, har jag tid för rätt saker, finns det balans mellan arbete och fritid?

Många som arbetar på en annan ort än sin hemort tar ofta tillfället i akt att vända hemåt under helgdagarna. Till dessa hemvändare vill vi på CGI säga välkommen hem till jul!

Öppet hus på CGI i mellandagarna
På flera av de 30 orter där CGI finns representerade på i Sverige bjuder vi in till öppet hus med fika i mellandagarna. På de här träffarna vill ta chansen att visa hur våra lokala verksamheter jobbar och vilka spännande kundprojekt vi medverkar i. Och förhoppningsvis kan vi skapa intresse för att flera ska se fördelarna i att ”stanna kvar” eller återvända och arbeta på sin hemort.

Ett intressant och spännande arbetsliv där man får vara med i de mest utmanande projekten behöver inte vara likställt med att jobba i någon av Sveriges storstäder. I alla fall inte om du jobbar på CGI. Du kan absolut kombinera en intressant karriär med en rik fritid och familjeliv från någon av de orter i Sverige där CGI finns.

Det kommer vi att ta fasta på i vår kampanj ”Coming home”. Håll gärna utkik efter kampanjen där vi annonserar vilka orter som bjuder in till fika i jul. Varmt välkommen att delta på den ort som passar just dig.

Coming home campaign image

Undersökningar visar att dagens talanger allt mervärdesätter en balans i livet, där livskvalitet, jobbutmaningar och närhet till och tid för familj och fritidsaktivitet alla är lika viktiga. Det tror vi att vi kan erbjuda. Genom att vi är ett av de globalt ledande företagen inom it, och verkar både runt om i världen med 65 000 medarbetare, här hemma som Sveriges största it-tjänsteföretag, får vi möjlighet att jobba med de mest spännande företagen och de riktigt stora och krävande projekten. Oavsett var i landet du bor.

Stort rekryteringsbehov
Under året har vi arrangerat många event för hemvändare och intresset har varit stort. CGI som helhet har ett stort rekryteringsbehov. Och genom vår geografiska spridning kan vi erbjuda en möjlighet för dig som vill kunna stanna kvar på hem- eller studieorten och ändå satsa på din karriär hos oss, eller för dig som arbetat några år på annat håll och vill vända hem.

Välkommen hem – välkommen till CGI!

About this author

Picture of Maria Widegren

Maria Widegren

Director Recruitmet Nordics

Maria är ansvarig för rekrytering och employer branding för CGI i Norden. Hon har en bakgrund inom HR, ledarskap, affärsutveckling och rekrytering från olika branscher, men har jobbat de senaste 10 åren inom it. Maria kommer närmast från IDG på och har jobbat hos CGI ...

Add new comment

Comment editor

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Blog moderation guidelines and term of use