Projektledare, Gävle

Kategori: Project Management
Stad Gävle, Gävleborg , Sverige
Tjänst ID J0120-0249
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har under året fått ett flertal nya kunder till vår branschlösning FAGUS Forest. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår leverans som projektledare!

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för skogsbruket. Våra kunder är allt från större skogsägare till sågverk och transportföretag och våra lösningar spänner över alla processer inom skogsbruket, från förvaltning och produktion till logistik och transporter.

I vårt leveransteam finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Tillsammans levererar vi lösningar som effektiviserar och digitaliserar våra kunders verksamhet. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder! Även enhetens ledning är aktiva i leveransen och vi har en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där innovation är en naturlig del av arbetsdagen.

Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.

Är du den projektledaren vi letar efter?
Som projektledare kommer du att leda arbetet vid t ex förstudier, workshops eller vid införanden av våra branschlösningar. Storleken på projekten varierar men oftast är de av den omfattningen att du kan hantera flera projekt parallellt.

CGI har en lång erfarenhet av både projektarbete och förvaltning och vi har ett väl utvecklat arbetssätt men vi är säkra på att dina erfarenheter och din kompetens kan bidra till vårt ständigt pågående förbättringsarbete.

Vi har växt i många år och är vana att ta emot nya medarbetare - alla i teamet är hjälpsamma och måna om att du som ny medarbetare får en bra start. Nu ser vi fram emot att få välkomna dig in i laget!

Vårt leveransteam sitter i moderna lokaler i centrala Gävle med närhet till kommunikationer och parkering.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-28.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna:
Annika Gåsberg, telefon: 073-398 59 69
eller
Jonas Ivarsson, telefon: 070-281 52 14

Skills

  • Project Management

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.