.NET-utvecklare

Kategori: Development/Engineering
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0120-0282
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Brinner du för utveckling, den senaste tekniken och vill du bygga lösningar som används av tusentals användare? Då har vi utmaningen för dig!

Hos oss på CGI får du chansen att arbeta med stora och välkända kunder i agila projekt där ny-utveckling och den senaste tekniken står i fokus kombinerat med Cloud First-tänk.

Vi är en mindre enhet vilket gör att vi agerar som ett litet bolag, men samtidigt har kraft och muskler bakom oss som det stora bolaget. Projekten levereras mestadels av rena CGI-team ute hos kund eller in-house där vi främst fokuserar på Microsoft och Azure. Med basen i .NET så bygger vi bland annat mikrotjänster med tekniker som Service Fabric eller Docker och Kubernetes.

Vi arbetar agilt i våra projekt och allt som oftast är det teamet som pragmatiskt kommer fram till hur vi jobbar bäst inom det valda ramverket. Våra projekt levereras med hög kvalitet, och vi jobbar givetvis med peer reviews men också mycket med enhetstester, ett gediget CI/CD-flöde samt andra tekniker som t.ex. SonarCloud.

På vårt kontor på Vasagatan har vi vår egen yta för utvecklare just för att bygga på varandras kompetenser, stärka gemenskapen samt ha ett större utbyte med varandra. Utöver detta har du möjlighet till att vidareutvecklas genom Pluralsight, certifieringar och konferenser som till exempel Swetugg, MS-dagarna, React Europe, Microsoft Build & Ignite.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har:
- Minst 5 års erfarenhet av utveckling i C#/.NET
- Viljan och drivet att arbeta med den senaste tekniken

Vi blir extra glada om du har goda kunskaper och erfarenhet av:
- Enhetstester
- Projekt i molnet, gärna Azure
- DevOps

Skills

  • .NET

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.