IT Security & Compliance Manager

Kategori: Cyber Security Consulting
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0120-0366
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Bromölla, Stockholm, Göteborg eller Malmö

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Vi befinner oss på en spännande resa där vi växer och behöver förstärka med fler duktiga kollegor.

Intresset är stort för Infrastruktur Outsourcing till CGI, vilket levereras från Global Technology Operations, (GTO) Scandinavia. Vi söker en Manager för vårt Security & Compliance team på CGI GTO, med IT-säkerheterfarenhet och ledarintresse. Vårt erbjudande utvecklas löpande, parallellt som vi internt förbättrar vår förmåga till synergi-effekter och ökad säkerhet, varpå Du som söker nya utmaningar med förmåga att ha flera perspektiv i åtanke är relevant för rollen.

Du leder vårt "Security & Compliance Team" som arbetar med att våra och kundernas säkerhetsregelverk är kända och efterlevs genom kontroll och leverans av bl.a. Identitets- och åtkomsttjänster, logghantering och analys samt sårbarhetshantering för CGI GTO Skandinavien.

I rollen som Manager för IT Security & Compliance teamet ansvarar Du för kvalité och Du driver utvecklingen av våra säkerhetstjänster inom CGI GTO Production Management & Systems Operations med uppdraget att hålla CGI GTO säkert, konkurrenskraftigt och med nöjda medarbetare.

Vidare arbetar Security &Compliance teamet på CGI GTO också med att övergripande överenskommelser stämmer med våra och kundernas säkerhetsregelverk samt att dessa är kända och efterlevs.

Hos oss kommer du att leda ett team runtom i Sverige, men vi samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ledningsgruppen för Production Managment som är en del av GTO’s sub-BU PM&SO och arbetsuppgifter som ingår i rollen:

• Ansvarar för den ekonomiska redovisningen på gruppnivå.
• Ansvarar för att verksamheten fungerar och uppfyller alla interna och externa krav.
• Ansvarar för resursplanering och utveckling av kompetens (Member Satisfaction Assessment Program).
• Coachar, stöttar Service Owners och SME att utföra sina uppgifter.
• Möjliggör kontaktytor, internt CGI, för en tät dialog om utbud och utveckling inom säkerhetsområdet

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
För att lyckas i rollen som Manager för Security & Compliance, söker vi dig som är drivande, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat.

Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Inom ramen för ditt arbetsområde visar du ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.

Du har erfarenhet från IT-tjänsteleveransbranschen och säkerhetsområdet, meriterande är tidigare ledarroller, vidare är du flytande i tal och skrift på engelska och svenska.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:

•God förståe lse för säkerhetsramverk, meriterande för stora/globala bolag.

•Kunskap inom flera grenar av IT Säkerhetsområdet, certifieringar är meriterande

•Grundläggande förståelse för ITIL


Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Fredrik Lundholm, fredrik.lundholm@cgi.com, +46 70 626 7644

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-06-13


På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.