Applikationskonsult

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Linköping, Norrköping, Jönköping, Östergötland , Sverige
Tjänst ID J0120-0654
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Genom vårt partnerskap med IFS har vi en stor efterfrågan på specialistkompetens inom området hos flera av våra kunder. Därför gör vi nu en strategisk satsning och söker dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och affärssystem. Vi söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling och arbeta i en specialistroll inom IFS Applications.

Dina arbetsuppgifter
Som Applikationskonsult kommer du arbeta i olika typer av uppdrag där du gör punktinsatser utifrån din specialistkunskap. Uppdragen kan handla om att lösa olika typer av problem hos våra kunder, uppgraderingar, uppsättningar eller kundanpassningar av systemet utifrån olika kravbilder.

I den här tjänsten får du möjlighet till en omväxlande vardag, både vad gäller arbetsuppgifter och kunduppdrag. Du får möjlighet att både lära dig nytt och utvecklas tillsammans med vår och våra kunders verksamheter, samtidigt som du får vara med och sprida din specialistkunskap.

Är du den vi söker?
Till den här tjänsten söker vi dig som har flerårig erfarenhet inom IFS. Rollen innebär en omväxlande vardag och kontakter med olika kunder och därför behöver du ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer. För att trivas i vårt team bör du dessutom ha en affärsmässig inställning och ett stort eget driv.

Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Linköping, Norrköping eller Jönköping

För mer information, vänligen kontakta: Carin Lindström, Director Consulting Services, carin.lindstrom@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den: 2020-06-30
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att göra karriär.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.