Financial Analyst, Stockholm

Kategori: Finance
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0120-1743
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi söker drivna kandidater med 3-5 års arbetserfarenhet till tjänsten Financial Analyst med start maj –juni 2020 med placering i Stockholm!

Som Financial Analyst ingår du i ett högpresterande Controller Team. Du förväntas arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter, men också stödja våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser, vara högst delaktig i de månatliga boksluten samt att driva forecast- och budgetprocesser. I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet, lokalt och globalt. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss.

Är du den vi söker till vårt team?
För att söka rollen som Financial Analyst bör du ha studerat ett masterprogram inom ekonomi eller industriell ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management.

Arbetserfarenhet från revision, redovisning eller annan ekonomisk/finansiell erfarenhet är meriterande. Det är även meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme för dig att driva egna utvecklingsprojekt.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändring.

Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med många kontaktytor och är bekväm med Excel och Powerpoint.

DET HÄR ERBJUDER VI DIG
Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell organisation på en marknad i ständig förändring. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bifoga CV, personligt brev och betyg med din ansökan.

Start: Maj-Juni 2020 enligt överenskommelse

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Oscar Stareborn, Finance Manager, +46 70 349 01 16, oscar.stareborn@cgi.com

OM OSS
På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 77 500 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram

Skills

  • Accounting
  • Leadership
  • Analytical Thinking
  • Adv Fin - Budgeting
  • Technical Auditing

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.