Problemlösare med utvecklar/arkitekt kunskaper inom O365 och Sharepoint Online, Västerås

Kategori: Development/Engineering
Stad Västerås, Västmanland , Sverige
Tjänst ID J0120-1819
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Som arkitekt/utvecklare och expert på Microsofts molntjänster arbetar du med nya tekniker. Du trivs med arbete i agila team och har direkt samarbete med våra kunder. Du kommer att arbeta med lösningar i molnet med tonvikt på Office 365, SharePoint Online och Azure. Du drivs av att vara med i projektets samtliga faser, från Ax till Limpa, och älskar att lösa problem som driver både oss och våra kunder framåt.

Du får möjligheten att arbeta med framåtriktade, drivna och värderingsstyrda kollegor i en fantastisk miljö i Centrala Västerås. Våra värderingar och vår kultur är viktiga för oss och leder oss i vårt arbete med att skapa fortsatt utveckling av en välfungerande och utvecklande arbetsplats, såväl hos oss själva som i det arbete vi gör ute hos våra kunder.

Vi drivs av ett gemensamt mål där vi vill skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans
och, som ägare, bidrar till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över.

Är det här du?
Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

• Microsofts molntjänster
• Du har nosat på SharePoint och Office 365 samt har goda kunskaper i .NET
• Du vill lära dig mer om SharePoint Framework, Office UI Fabric och de tekniker som är standard i molnet
• Tekniker som Power Platform och Logic Apps får det att vattnas i munnen och du vill gärna lära dig mer
• Certifieringar inom Microsoft är meriterande
• Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Som proaktiv problemlösare kombinerat med CGI:s strävan efter att ligga i framkant är kontinuerlig utveckling som grundas i din egen nyfikenhet en självklarhet. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror också att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På CGI blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Johan Elsner (Digital Development): 076-858 17 10 alt. johan.elsner@cgi.com.

Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Sista ansökningsdag: 2020-06-30

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Skills

  • .NET
  • Microsoft Sharepoint
  • Microsoft Office365