SAP Accelerate

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Göteborg, Stockholm, Västerås, , Sverige
Tjänst ID J0120-2040
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Nu öppnar vi åter upp för ansökan till vårt framgångsrika Accelerate program på CGI för dig med intresse av affärssystem och SAP. För dig som börjar väntar en brant inlärningskurva och du måste vara beredd på att ta ett stort personligt ansvar. Vi har ett nära samarbete med SAP och arbetar aktivt med kompetensutveckling. Inom vårt internationella SAP Service Area har vi ett nätverk från flera orter, där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra. Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4Hana, User Experience, Ariba och C/4Hana.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som SAP Accelerate konsult får du möjlighet att arbeta med stora förändringsprojekt i spännande företag. Du är med och bidrar till att företag effektiviserar sina processer. Du kommer att arbeta med verksamhetsnära system som genomsyrar hela företaget. Du blir tilldelad en mentor och får både intern som extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling. SAP teamen på CGI arbetar idag med spännande och intressanta uppdrag hos kända varumärken, som gör sin resa mot den digitala marknaden. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kommer att utföra och få lära dig är t.ex. krav -och testledning, konfigurering, workshopledning och processkartläggning.
Du får en specialiserad inriktning mot just SAP och även möjlighet att certifiera dig inom ett visst område. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just SAP på CGI.
Vi har en spännande resa framför oss där vi blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till vårt program ser vi gärna sökande med bakgrund inom produktion, logistik, finans eller systemutveckling.
Förutom ovanstående har du...
• Erfarenhet av att ha arbetat med SAP i gränslandet IT/Verksamhet
• Högskoleutbildning inom relevant område
• Flytande kunskaper inom svenska och engelska
• Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling
• Ett intresse för relationsskapande och samarbete

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Imran Waheed på vår HR-avdelning: imran.waheed@cgi.com/072 736 31 36 eller rekryterande chef Eva Sjöblom: eva.sjoblom@cgi.com/070 369 31 94.
I Västerås kan du kontakta Henrik Smidskog, henrik.smidskog@acando.com/070 497 96 66. För Stockholm kan du kontakta Sofia Lindquist på rekryteringen: Sofia.lindquist@acando.com eller Rekryterande chef Åsa Klerestam: asa.klerestam@acando.com.
#LI-KB

Pitch
Är du redo att kickstarta din karriär och ta möjligheten att bli specialist inom SAP - ett attraktivt och expanderade område, där det råder stor efterfrågan på kompetens?

Skills

  • Agile / Collaborative Method
  • Swedish
  • English

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.