Business Support till ledningsgrupp

Kategori: Administration
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0220-0011
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI, vars huvudkontor ligger i Montreal i Kanada, grundades 1976 och är ett av de största IT- och affärskonsultföretagen i världen. Vi har ca 77 000 anställda globalt, och har idag över 3000 anställda i Sverige, fördelat på ca 30 orter. Som medarbetare drivs vi av CGI:s dröm: Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och att bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stola över. Vi är dessutom stolta över att ha blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020!

Just nu söker vi dig som vill blir vår nya kollega och som har ett strukturerat arbetssätt och är en riktig människokännare. Känner du dig träffad? Ja, då är du varmt välkommen att söka rollen som vår nya Business Support!

Dina arbetsuppgifter:
Som Business Support stöttar du två ledningsgrupper med allt de behöver; du planerar inför ledningsgruppsmöten och resor, deltar i och dokumenterar möten samt koordinerar olika initiativ och engagemang som spindeln i nätet. En viktig del av arbetet kommer att vara att initiera och driva interna engagemang och event, och på så sätt lära känna våra medarbetare och hela vår verksamhet. Du får i arbetet lära dig hur en ledningsgrupp arbetar, vara en del av den, vilka resultat ni tillsammans når och lära känna människorna i organisationen.

Är du den vi söker?
Då den här rollen till stor del bygger på kommunikation, interaktion och nätverkande är det av största vikt att du är engagerad i sociala sammanhang och vill lära känna både konsulter och chefer. Du är starkt serviceorienterad och strukturerad och har en förmåga att se detaljer och prioritera. De båda ledningsgrupperna känner stort engagemang för arbetet vi gör tillsammans och du kommer att vara en väldigt viktig medarbetare för oss!

Utöver detta ser vi gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

• Examen från universitet eller högskola, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt
• Relevant arbetslivserfarenhet från exempelvis service- eller hotellbranschen, eller kanske från konsultbranschen.

Mer om tjänsten
Detta är en heltidstjänst och din arbetsplats blir på CGI:s fina kontor på Vasagatan i Stockholm. Du kommer att rapportera till People & Culture Manager. Vi hanterar ansökningar löpande. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Minna Hallin 0730-448624.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skills

  • Swedish
  • English

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.