Utvecklare inom IFS

Kategori: Project Management
Stad Linköping, Norrköping, Östergötland , Sverige
Tjänst ID J0220-0066
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

På CGI har vi just nu en hög efterfrågan med många spännande uppdrag framför oss. Vi gör just nu en satsning inom IFS och till detta team söker vi nu utvecklare till något av våra kontor i Norrköping eller Linköping. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med engagerade kollegor och få möjlighet att utvecklas i intressanta uppdrag.

Varför välja oss?
På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång och vår kultur grundas på innovation och entreprenörskap. Vi arbetar för att främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Hos oss får du självklart en gedigen introduktion i företaget och en fadder som hjälper dig att snabbt lära det som är nytt. Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten får du möjlighet att arbeta med:
• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign
• Design och konfiguration av databaser
• Kravhantering från specifikation
• Konfigurering/Anpassningar i gränssnitt
• Konstruera script enligt kundens behov
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser
• Implementering av lösningar

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som har arbetat med affärssystemet IFS, tex som applikationskonsult eller utvecklare.

Vi vill att du har arbetat med följande tekniker:
• PL/SQL och/eller
• Transact-SQL
• .net
• C#

Vi ser det som meriterande om du även har arbetat med just IFS layered architechture.

Som person har du förmågan att sätta dig in i och förstå nya sammanhang. Du drivs av kundnöjdhet och arbetar för kundens bästa och håller vad du lovar.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Linköping eller Norrköping
För mer information, vänligen kontakta: Carin Lindström, Director Consulting Services, carin.lindstrom@cgi.com

Vi vill ha din ansökan senast den 30 juni, men gärna redan idag. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.