Integrationsspecialist

Kategori: Development/Engineering
Stad Göteborg, Västra Götaland, Sverige
Tjänst ID J0220-1393
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Är du bold enough to go digital? Är du vår nästa integrationsspecialist?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med integration i komplicerade integrationslandskap. Vi behöver nu förstärka vår gruppering med fler integrationsexperter där du kommer att arbeta med våra kunders resa inom digitaliseringen. Som konsult hos oss får du möjlighet att utvecklas i en miljö där CGI är i framkant inom digitaliseringen och i ett högt tempo samt spännande arbetsuppgifter som ger dig stora chanser att fortsätta utvecklas som erfaren expert inom integrationer. För att ta dig an rollen krävs det att du är nyfiken, gillar att ta egna initiativ, är flexibel och gärna problemlösande. Vi vill utveckla och utmana integrationsmarknaden med hjälp av att arbeta med teknik i framkant. Vi vill göra det ihop och vi vill göra det med kvalitet i fokus. På CGI som Integrationsspecialist får du möjlighet att tillsammans med kompetenta kollegor vara med och leverera enastående, öppna integrationslösningar åt våra kunder i Sverige.

Att arbeta på CGI

På CGI erbjuds du ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.


Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.


Du kommer till en arbetsplats där vi verkar i spännande uppdrag för landets största företag.

Med 77 000 kollegor i fem världsdelar och på fler platser i Sverige än något annat IT-företag, vågar vi lova inspirerande möten för utveckling.


För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som integrationsspecialist kommer du ansvara för att utveckla och implementera integrationslösningar hos våra kunder. Du deltar i framtagning av integrationsarkitektur, arbetar med kravspecifikation, deltar i utveckling och test av integrationsslösningar. Du kommer även få arbeta med utveckling av metodik, verktyg och processer för integrationslösningar både hos våra kunder men även internt på CGI.

Vi ser att du att du brinner för integrationsområdet sätter det i sin helhet till digitaliseringen och dess lösningar. Du som specialist bidrar till att utveckla befintliga som nya kundrelationer. Du är samarbetsvillig och kommunikativ, då du kommer att ha kontakt samt arbeta med både interna och externa uppdrag. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende, är inte rädd att hugga i när det gäller. Du är ödmjuk men har samtidigt skinn på näsan och tar gärna egna initiativ i din roll.


Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll

Vi ser att du som person är en lagspelare som är lösningsorienterad, driven och har en stor förmåga att kommunicera kring problem samt lösningar.

Du har en bakgrund som systemutvecklare, gärna inom Java, XML, REST, Web services samt IT-säkerhet. Det är meriterande om du har kompetens inom MuleSoft eller andra integrationsplattformar såsom t ex WSO2, Boomi, Oracle Fusion, BizTalk, Websphere.


Vi söker dig som har:

• minst 5 års erfarenhet av integration

• erfarenhet av utveckling i en eller flera integrationsplattformar

• erfarenhet av .Net och eller Java-utveckling

• kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift


Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid.

Placering: Göteborg.

För mer information, kontakta gärna: Christina Utzon, Director Consulting Services på Christina.utzon@cgi.com alternativt 0730 910 843.


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är 2020-05-22.

Utveckla din karriär hos oss.


Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.


Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills

  • Java
  • XML
  • REST Webservices