Senior Infrastrukturs – och Applikationsspecialist, Treserva, Stockholm/ Göteborg

Kategori: Architecture
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0220-1508
Anställningsform: Full Time
jobimage

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu Dig som är Senior Infrastrukturs – och applikationsspecialist och vill arbeta med teknisk drift av interna miljöer och teknisk support mot kund till CGI och vår enhet Treserva.

Du kommer också ta en roll i olika projekt som spänner över flera affärsområden. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Treserva är ett framtidssäkert omsorgskoncept från CGI med ett heltäckande IT-stöd för all omsorgsverksamhet inom kommunen. Inom din kommun har man, precis som i andra kommuner, ambitionen att ge sina invånare bästa möjliga service och en välfärd av högsta kvalitet. Det finns idag stora möjligheter för kommuner att utvecklas och få mer utrymme för kvalitativ tid med brukare och klienter genom att med rätt IT-stöd frigöra tid som annars går åt till administrativa uppgifter.

Med Treserva kan din kommun möta både dagens och morgondagens utmaningar. Treserva är ett modernt och öppet system för kommunal hälso- och sjukvård, omsorg om äldre och funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Senior Infrastrukturs – och applikationsspecialist på CGI, driftar du kundsystem där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta ingår du i kundprojekt, där du implementerar förändringar för specifik kund.

Vidare kommer du även få arbeta med drift av våra interna utvecklings- och testsystem och stöttning av utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har kunskaper inom ett eller flera av följande områden:
Microsoft-kunskaper så som
- Windows Server OS
- SQL (DBA profil)
- Remote Desktop
- Active Directory
- ADFS
- ADCS
-Windows Powershell
- Azure

Vi ser också att Du har erfarenhet av:
.Net, Datacenter-hantering, PKI-hantering, Virtualisering hyper-v samt har kunskaper i VMWare.


För att lyckas i rollen som Senior Infrastrukturs – och applikationsspecialist är du noggrann och strukturerad och arbetar ständigt med förbättringar. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar.

Vidare söker vi Dig som har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda.

Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera, både på engelska och på svenska. Språkkrav för tjänsten är svenska.
Vidare kan du kan hantera flera processer parallellt.


Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm eller Göteborg


annsofie.ruuth@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2020-08-31.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • SQL
  • .NET
  • PowerShell
  • PowerShell