IT-Tekniker

Kategori: Development/Engineering
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0220-1908
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi en IT Tekniker till vårt team i Cards Sverige. Nu söker vi dig som trivs att arbeta med komlexa problem i komplexa miljöer och kan driva utmaningarna på egen hand och tillsammans med kollegor. Du är ansvarstagande, driven och har förmågan att prioritera samt utföra arbetet med hög kvalitet i gott samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Det är viktigt att kunden är i fokus och att du har en känsla för service och säkerhet. Arbetet är omväxlande och självständigt med frihet under ansvar och du kommer att ingå i en grupp om tre personer.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina blivande kollegor arbetar ni med de förvaltningsproblem och supportärenden som uppstår. Utmaningarna är både stora och små gällande server, nätverk, brandväggar till felsökning och praktisk hjälp till övriga kollegor inom Cards Sverige. I rollen som tekniker kommer dina huvuduppgifter att vara installation, felsökning och underhåll i vår produktionsmiljö och i vår centrala infrastruktur. Tekniken är huvudsakligen baserad på en Windows Server miljö med VMware virtualisering.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med Vmware Horizon med installtioner och felsökningar samt erfarenhet att arbeta med Microsoftbaserade miljöer. För att passa i rollen är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Dina ansvarsområden:
Du kommer i huvudsak att få ta ansvar för vår produktionsmiljö baserad på Wmvare lösning. Det är där vi har en kunskapslucka vi behöver fylla. Utöver det så arbetar du med delat ansvar med övriga arbetsuppgifter som ingår i förvaltning för teamet.

Vi önskar att du har erfarenhet inom:
• Vmware
• Brandväggar och nätverk
• PKI
• PCI-DSS eller liknande säkerhetsstandard
• Drifttekniker i Microsoftmiljö och av uppsättning och felsökning av Windows Server 2008/2008R2, 2012, 2016.

Det är meriterande men inget krav på högskoleutbildning inom IT-området. Din erfarenhet inom området Wmvare väger minst lika tungt.

Mer om tjänsten:
Heltid
Placering: Kista, Stockholm
För mer information, vänligen kontakta: Ingela Karlström IT-Manager, +46 702 282431

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-30.

Säkerhetskontroll med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning.

Skills

  • Windows
  • Network
  • Data Communication Protocols
  • Data Communication Protocols

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.