Applikations- Drifttekniker, Stockholm

Kategori: Architecture
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0220-2232
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.cgi.se

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför en engagerade IT-Infrastrukturkonsult med bra förståelse av applikationsdriften med dess olika beroenden till varierande infrastrukturella tjänster.

Vi söker dig som har god förståelse för Apllikationsdrift samt dess olika beroenden till infrastrukturella tjänster och ITIL processer. Vill du göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential? Här jobbar du i ett härligt team, nära kund, Service Delivery Manager och andra Service Delivery Consultant´s inom andra delar av CGI´s IT-Infrastructure/Cloud leverans mot specifik kund, som t.ex. arbetsplats och server & nät. Inom tjänsten arbetar du också med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans. Huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt Problem processerna.

En del av arbetet kommer utföras hos kunder i Stockholm, men mycket av arbetet kan också komma att utföras på distans eller från ett CGI kontor.

CGI har gjort investeringar i nytt Datacenter och har mycket intressanta åtaganden och tjänster inom IT-Infrastructure/Cloud leveranser. Du kommer arbeta med våra kunder inom branschen bank och försäkring och eller publika kunder. Där har våra kunder gett CGI utökat och förnyat förtroende att vara deras IT-partner. Du kommer vara en nyckelspelare att tillsammans med väl fungerande kundteam fortsätta leverera med högsta kvalitet till nöjda kunder.

Kvalifikationer
Har du en god förmåga att tänka i effektivisering och automatisering? Är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra, en som gärna delar med sig av kunskap och expertis? Då är det dig vi söker. För att lyckas i rollen krävs även god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:

- Windows Server
- Linux / Unix
- Enklare scriptning
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för Serverövervakning
- Felsökning av applikationer
- MS SQL
- MySQL
- IIS
- Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL)
- Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.

Vidare hoppas vi att du tycker om att lösa problem, är duktig på att skapa goda relationer och alltid sätter kunden i fokus samt försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi ser även att du är nyfiken av dig, har vana av att kommunicera med slutanvändare och som vill jobba i vår tjänsteleverans.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Övrigt
- Beredskap och övertidsarbete förekommer
- Svenskt medborgarskap krävs
- Placering: Stockholm

För mer information, kontakta gärna:
Peter Thalén 073 398 4493

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-19


Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • MySQL
  • Linux
  • Wintel/Windows Server
  • IIS

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.