Consultant Finance & Performance Management

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0320-0528
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

CGI Business Consulting hjälper branschledande bolag och viktiga offentliga verksamheter att maximera verksamhetsnytta, effektivisera och nå konkurrensfördelar. Vi fokuserar på att ständigt ligga i framkant kompetensmässigt för att kunna stötta organisationer i den förändring som digitalisering och snabb teknologiutveckling innebär. Genom att skapa tydlighet underlättar vi för våra kunder att hantera löpande utveckling av verksamheten i en allt mer komplex värld.

Inom Finance & Performance Managemnet hjälper vi våra kunder att utvecklas till en modern ekonomifunktion: en välutvecklad funktion som är en del av organisationskulturen och verksamhetsstyrning. Inom ramen för ekonomifunktionen balanseras verksamhetsstyrning, kontroll och affärsstöd vilka samtliga är möjliggörare för att realisera strategi och mål.

Vi är en grupp ekonomikonsulter och specialister med passion och driv för att hjälpa ekonomifunktioner att uppnå en hög effektivitet och en välutvecklad organisation

Dina arbetsuppgifter
Som konsult hos oss får du en varierad vardag där inget uppdrag är en kopia av det andra. Exempel på uppdgar hos oss kan till exempel vara att:

• Få möjlighet att driva utformningen av framtidens ekonomiorganisationer och flöden, genom nära kundengagemang och digitalisering.
• Stötta företagsledningar med att identifiera, strukturera och implementera sina viktigaste frågeställningar, genom att ta fram övergripande mål och strategier för verksamheten.
• Bistå bolag som upplever tröghet i sina verksamhetsprocesser att ta reda på om de måste se över sin organisation, sina processer och systemstöd.
• Hjälpa kunder att möta, realisera och konkretisera framtidens utmaningar inom hållbarhet och mångfald på ett strukturerat och handfast sätt.

Om du tycker ovan möjligheter låter intressanta tror vi att du kommer att trivas som konsult inom Finance & Performance Management, en affärsenhet inom CGI Business Consulting.

Som konsult kommer du att arbeta i kundprojekt inom privat och offentlig verksamhet. Tillsammans med dina kollegor arbetar du även med sälj-, kund-, och metodutveckling i syfte att erbjuda våra kunder en snabbare väg till framgång. Vi är ett stort, modernt bolag som erbjuder möjligheter till dig som vill vara med och bygga en stark och passionerad kultur.

Är du den vi söker?
För att komma till din rätt i den här tjänsten behöver följande stämma överens med dig:

• Akademisk bakgrund
• Minst 2 års erfarenhet från ett annat konsultföretag, controller- eller revisionsbakgrund, projektledning inom ekonomi/finans
• Ett intresse för utmaningar som idag ligger på CFO eller Business controllerns bord

Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer, är skicklig på att både se helhet och detaljer samt förstå nya sammanhang. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, du är noggrann och kan hantera komplexa analyser. Du är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Mer om tjänsten
På CGI Business Consultant är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av CGI Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På CGI Business Consulting blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Vill du veta mer?
För mer information, vänligen kontakta: Mattias Thurang, rekryteringsansvarig på F&PM, 0730-4273 35. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Finance
  • Project Management
  • Communication (Oral/Written)
  • Auditing (Claims)
  • Agile / Collaborative Method
  • Finance & Accounting
  • Swedish
  • English

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.