Senior Applikationstekniker för Heroma, Malmö/ Stockholm/ Göteborg

Kategori: Development/Engineering
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J0320-1003
Anställningsform: Full Time
jobimage

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu Dig som är Senior Applikationstekniker och vill arbeta med teknisk drift av interna miljöer och teknisk support mot kund till CGI och vår enhet kring systemet Heroma.

Du kommer ta en roll i olika projekt som spänner över flera affärsområden.
Vi söker Dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Heroma är ett komplett personalsystem med kunder inom hela Sveriges offentliga sektor.
Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv!

Heroma levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar, moderna webbklienter i en arkitektur baserat på Microsoft .NET. Dataarkitekturen bygger på antingen MS SQL server eller IBM DB/2.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Senior Applikationstekniker på CGI, driftar du kundsystem där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta kan du ingå i kundprojekt, där du implementerar förändringar för specifik kund.

Vidare kommer du även få arbeta med drift av våra interna utvecklings- och testsystem och stöttning av utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har kunskaper inom ett eller flera av följande områden:

•SQL 2016 och senare (installation/drift)

•Windows Server OS 2012/2016/2019

•Remote verktyg


•DB2

•Heroma

•Power Shell Scripting

För att lyckas i rollen som Senior Applikationstekniker är du flexibel, självgående och strukturerad och har minst 10 år erfarenhet av liknande arbete.
Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar.

Vidare söker vi Dig som har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda.
Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera. Vi söker också dig som kan hantera flera samtidiga processer parallellt.


Heltid
Placering: Primärt Malmö men även Stockholm och Göteborg fungerar.

För mer information om rollen, vänligen kontakta:
Åsa Stenälv, Director Consulting Services, på asa.stenalv@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Under semesterperioden kan det dröja lite längre innan du får återkoppling kring rekryteringsprocessen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • SQL
  • DB2
  • MySQL
  • Wintel/Windows Server
  • PowerShell
  • PowerShell