Manager Network, (Stockholm, Bromölla, Göteborg eller Malmö)

Kategori: Leadership and Management Roles
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0320-1065
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ledare till gruppen för Network Management inom Systems Operations, i gruppen ingår personal för drift av våra nätverkstjänster. Vi lägger stor vikt på att du som ledare även har erfarenhet inom nätverk, då en förståelse är viktigt för att leda och utveckla våra members och tillsammans med övriga ledare inom Systems Operations jobba mot våra mål. Vi värderar lagspelet före det individuella för tillsammans löser vi allt och blir starka. Att jobba inom Systems Operations innebär att jobba nära processer och teknik.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ledare för Network kommer du vara ansvarig för personal, budget och kvalité. Det operativa arbetet som ledare innefattar bland annat utveckling och coachning av medarbetare, resursplanering, ekonomisk uppföljning samt övriga personalfrågor.
En viktig egenskap för att lyckas som ledare i denna roll är att vara en synlig ledare som jobbar nära verksamheten. Members sitter utspridda på flera orter vilket innebär att resande ingår i tjänsten.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Erfarenhet av infrastruktur och storskalig drift där processer styr vårt operativa arbete är ett krav. Att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift är ett måste då CGI’s koncernspråk är engelska.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som kollegor. Vidare är du strukturerad, disciplinerad och ansvarstagande. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Att aktivt jobba med att få gruppen att utvecklas och känna sig delaktiga i både små och mer komplexa beslut, genom delaktighet kommer också engagemanget.

För mer information, vänligen kontakta: Maria Maltzeff, maria.maltzeff@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-12

Skills

  • Leadership

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.