Analyst Technical Operation, Kista eller Bromölla

Kategori: Infrastructure
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0320-1125
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Just nu behöver vi förstärka Technical Operations med en erfaren drifttekniker som är bred i sin kunskapsbas. Technical Operations är en driftenhet där vi har ansvaret för kundernas IT-drift utifrån avtalade SLA. Vi har kompetenser inom flera teknikområden där de stora är Windows, Unix och kommunikation men vi har också behov av kompetens inom AD, SQL och Oracle.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet som är bred och spänner över flera teknikområden, vi ser gärna att du har jobbat med automation och i virtuella miljöer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Technical Operation med placering i Kista eller Bromölla. I rollen kommer du bland annat att arbeta med:

• Beställningar, förändringar samt felsökning i våra kunders driftmiljöer
• Arbeta med förvaltningsaktiviteter inom tjänsterna, avseende effektivisering och förbättringar
• Arbeta med att öka graden av automation inom våra tjänster
• Stötta kundteam i dialog med slutkund

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av IT-drift samt god kunskap och erfarenhet inom flera av nedan områden:

• Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Server 2016 och Windows Server 2019
• Klusterteknologi
• Skript / Powershell
• Backuplösningar
• Antivirusprodukter
• OVM, AIX, Solaris och/eller Linux
• CISCO WAN/LAN
• Kunskap om driftrelaterade processer (ITIL)
• Flytande på svenska, goda kunskaper i engelska

Mer om tjänsten
Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst samt godkänd säkerhetskontroll. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer genomföras.

Det förekommer beredskapsarbete och vi har även behov av att man ställer upp på arbete under våra servicehelger. Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan också förekomma i rollen.

För mer information, vänligen kontakta: Tobias Stiman, Manager, +46 (0)703 12 89 88

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-12

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Unix
  • Windows
  • ITIL
  • Cisco
  • Swedish

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.