Service Delivery Consultant, Nät-och kommunikation

Kategori: Infrastructure
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0320-1246
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.cgi.se

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför en engagerad Service Delivery Consultant med inriktning nät- och kommunikationstjänster till vårt kundteam med ansvar för CGI´s leverans av IT-Infrastructure/Cloud tjänster mot specifika och mycket spännande kunder.

Vi söker dig som har god förståelse för nät och kommunikation samt dess olika beroenden till infrastrukturella tjänster och ITIL processer. Vill du göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential? Här jobbar du i ett härligt team, nära kund, Service Delivery Manager och andra Service Delivery Consultant´s inom andra delar av CGI´s IT-Infrastructure/Cloud leverans mot specifik kund, som t.ex. arbetsplats och server.

En del av arbetet kommer utföras hos kunder i Stockholm, men mycket av arbetet kan också komma att utföras på distans eller från ett CGI kontor.

CGI har gjort investeringar i nytt Datacenter och har mycket intressanta åtaganden och tjänster inom IT-Infrastructure/Cloud leveranser. Du kommer arbeta med våra kunder inom branschen bank och försäkring och/eller publika kunder, där har våra kunder gett CGI utökat och förnyat förtroende att vara deras IT-partner. Du kommer vara en nyckelspelare att tillsammans med väl fungerande kundteam fortsätta leverera med högsta kvalitet till nöjda kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Service Delivery Consultant med inriktning nät och kommunikation, kommer du ansvara för CGI´s leverans av nät- och kommunikationstjänster till specifika kunder. Du kommer även hantera frågor och tjänster kring säkerhet och regelefterlevnad.

Den dagliga driften och operativa förändringar av dessa nät- och kommunikationstjänster utförs i denna roll. Ditt ansvar blir istället att förstå helheten, du kommer agera rådgivare och vara involverad i förändringar av dessa tjänster. Därefter lägger du erforderliga beställningar på önskade förändringar i CGI´s ärendesystem. Du ansvar också för bland annat driftdokumentation och skisser på kundens miljö. I den här rollen kommer du få arbeta med utmanande projekt, nöjda kunder och inte minst kompetenta kollegor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du är nyfiken samt har vana av att kommunicera både med teknisk personal och beställare hos kund. I rollen krävs erfarenhet och förståelse för grundläggande IT begrepp och nätverksarkitektur, LAN, WAN, WLAN, teknisk säkerhet, brandväggar och lastbalanserare etc.

För att lyckas i rollen, söker vi vidare dig som är driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Inom ramen för ditt arbetsområde visar du ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.

Har du funderingar eller frågor som berör tjänsten, kontakta gärna;
Benny Ferm, Director Consulting Delivery
0733-984078,
Benny.Ferm@CGI.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-17

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Cisco
  • LAN
  • WAN

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.