Applikationskonsult för Heroma, Malmö/ Bromölla eller Göteborg

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Malmö, Bromölla, Göteborg, , Sverige
Tjänst ID J0320-1614
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med oss på CGI när vi hjälper några av Sveriges största arbetsgivare att arbeta med ständiga förbättringar inom HR och lön?

Heroma (HRM) Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och lön till kunder i offentliga sektorn. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Vi har en stor efterfrågan på konsulttjänster från våra kunder och söker nu fler applikationskonsulter som kommer att arbeta med personalsystemet Heroma. Heroma är en etablerad lösning inom HR-området som täcker alla delar av HR-området.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Applikationskonsult inom HRM Public har du möjligheten att jobba brett inom HR och lön med en mängd olika typer av organisationer. Bland våra kunder hittar man såväl stora som mindre organisationer med olika typer av behov och krav på systemstöd inom HR/lön i sin verksamhet. Det här gör att rollen som Applikationskonsult är varierande och ständigt utvecklande.

Som Applikationskonsult inom HRM Public arbetar man både som en del av ett team i större projekt och med att självständigt driva sin egna kunduppdrag.


• Arbeta med konsultuppdrag mot våra kunder som kan innebära t ex att utbilda kunders medarbetare i Heroma eller användarstöd.

• Inom ramen för införandeprojekt av nya kunder arbeta med uppsättning och test av kundspecifika parametersättningar i Heroma

• Förstudier och utredningar hos våra kunder

• Workshops med syfte att analysera behov och krav i kundens verksamhet kopplat till Heroma

• Delprojektledning i införandeprojekt

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som du har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Du har kanske arbetat som lönekonsult/-administratör på en löneavdelning och söker mer variation eller en ny utmaning?

För att lyckas i rollen som applikationskonsult har du ungefär fem års arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt/uppdrag självständigt. Du gillar att ta ansvar, har ett inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad.

Då vi jobbar i implementeringsprojekt så är din förmåga att lösa problem, att vara pedagogisk, förtroendeskapande och flexibel viktig. Att du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift är grundläggande. Vidare drivs du av att leverera med kvalitet och har kundens behov i fokus.

Har du arbetetat som konsult inom löneområdet eller med systemförvaltning och support av HR-/lönesystem är detta meriterande. Kunskaper inom Heroma är ett stort plus.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Lön – gärna inom offentlig sektor och de vanligast förekommande kollektivavtalen

• Förvaltning eller support av lönesystem

• ProjektarbeteHeltid
Placering: Malmö (alternativt Bromölla eller Göteborg)

För mer information, vänligen kontakta:
Per Pupini, Konsultchef, 0761-35 61 72, alternativt på per.pupini@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.