Teknikchef för Treserva, Stockholm

Kategori: Architecture
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0320-1671
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en Teknikchef som dagligen hanterar det heltäckande omsorgssystemet Treserva. Enheten tillser att produkten stämmer med våra egna liksom våra kundernas förväntningar och att dessa förväntningar är kända och efterlevs.

Är Du en person som vill bidra till att säkra och förbättra vårt samhälle och den svenska välfärden, samtidigt som du får möjlighet att förkovra dig i ny avancerad teknik? Då är detta rollen för Dig!

Samhället och våra kommuner står inför demografiska utmaningar. Effektiva systemlösningar med RPA och digitalisering är en viktig del i den lösningen.

Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet.

Treserva som produkt moderniseras till ett webbaserat system byggt på API:er och med ett inbyggt processtöd. Mycket fokus ligger på e-tjänster, robotics lösningar och appar liksom samverkan med myndigheter genom anslutning till olika nationella tjänster. Förväntningarna från våra kunder är höga på nya innovativa tekniklösningar som kan bidra till verksamhetsutveckling hos våra kunder.

Våra medlemmar arbetar In-House och agilt i Scrum-team och är alltifrån produktägare, arkitekter, UX-designers, utvecklare, tekniker och testare. Vi har en egen support och verksamhetskonsulter. Omvärldsbevakning är en förutsättning i vår leverans som hanteras av våra duktiga produktstrateger.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar - ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien.

Inom vår enhet, finns idag ett 140-tal medlemmar, och Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

I rollen som Teknikchef ansvarar du för kvalité och driver utvecklingen av våra teknikertjänster med uppdraget att hålla Treserva som produkt konkurrenskraftigt med nöjda kunder samt medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor!

Som Teknikchef hos oss kommer du att leda ett team som till större del är placerade i Stockholm men som till viss del även är placerade på andra orter runtom i Sverige. Samarbete med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna ingår också som en del av rollen.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Teknikchef kommer du att ingå i ledningsgruppen för Treserva.

• den ekonomiska redovisningen på gruppnivå.
• att verksamheten uppfyller alla interna och externa krav.
• resursplanering och säkerställa kompetens.
• prioriteringar och ledning av Teknikenhetens uppdrag gentemot kunder.
• processer och arbetssätt för att dessa kontnuerligt ska anpassas och optimeras.
• analys av data i ärendehanteringssystem för att kunna utläsa status och progress för enheten, samt för att tillgodose kunders behov.

Rollen innebär även att Du coachar och stöttar teknikerna i det dagliga arbetet och för att på så sätt kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten.

Ditt ansvar innebär även att möjliggöra kontaktytor, internt inom CGI, för en tät dialog om utbud och utveckling inom teknik för Treserva.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Teknikchef, söker vi Dig som är drivande, självständig och ansvarsfull.

Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som kollegor. Som person delar du med dig av dina teknikkunskaper, är uthållig med förmågan att kunna förändra och optimera verksamheter, är ödmjuk, respekterar och värdesätter dina kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat med förmågan att driva dig och andra till uppgiften är slutförd.

Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Inom ramen för ditt arbetsområde visar du ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.


- erfarenhet från IT-tjänsteleveransbranschen, med minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst.
- grundläggande förståelse för ITIL
- god kommunikationsförmåga och är flytande i tal och skrift på engelska och svenska
- relevant akademisk examen.

Det är meriterande att ha erfarenhet från tidigare ledarroller och leveranser till kommunal verksamhet. Det är även önskvärt om du har erfarenheter av SaaS, Microsofts plattformar eller infrastruktur kopplat till applikationsutveckling.


Heltid
Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta:
Malin Hammarström, Director Welfare Management System Treserva, på malin.hammarstrom@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-30.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Accounting
  • ITIL

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.