.Net-utvecklare, Malmö

Kategori: Project Management
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J0419-0449
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi är ett härligt gäng som jobbar med .NET och vi är i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler utvecklare.
Är du en erfaren .NET utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig?
Och är du driven, öppen, nyfiken, gillar utmaningar i teknik och tycker om att ha kul på och utanför jobbet med dina kollegier?

I så fall är rollen som .Net-utvecklare något för dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism, engagemang och skratt.

Vi erbjuder Dig ett roligt arbete i en stimulerande teknisk miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på en central arbetsplats i Malmö. Du får möjlighet att arbeta med framgångsrika kunder som vill utveckla sina affärer, där du blir en nyckelspelare.

Dina framtida arbetsuppgifter

På CGI får du möjlighet att jobba i en kreativ miljö i tillväxtfas, och som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden.

Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från vårt kontor i Malmö.

Vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen, från krav till dokumentation.

På CGI arbetar vi framförallt med de stora och spännande kunderna i regionen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har tre eller fler års erfarenhet som systemutvecklare inom några/något av följande områden; WCF, SQL, MVC, TFS, GIT, Jira, XML, CSS/SASS, ITIL och agilt arbetssätt.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi ser att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGI:s koncernspråk är engelska.

Är du nyfiken på oss och vill veta mer? Kontakta gärna Anna-Karin Pörscke, Director Client Services and Account Manager:
anna-karin.porscke@cgi.com

.Net, WCF, SQL, MVC, TFS, GIT, Jira, XML, CSS/SASS, ITIL, agile

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och vi hanterar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 2019-10-22.

Skills

  • C#
  • Agile / Collaborative Method
  • MVC

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.