Lead Architect In-House Treserva, Stockholm/ Göteborg

Kategori: Architecture
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0420-0590
Anställningsform: Full Time
jobimage

Beskrivning av tjänsten

Brinner du för att utveckla produkter som gör samhällsnytta? Då har vi tjänsten för Dig!

Vi söker Dig som kan tillsammans med vårt produktutvecklingsteam digitalisera och modernisera handläggningen av ärenden i kommunernas socialtjänst.

Vår produkt Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner. Detta är områden som är under stor förändring vilket ställer höga krav på oss att möta förväntningarna hos medborgare och kommunanställda.

Tjänsten som Lead Architect för Treserva innebär att genom tekniskt ledarskap kunna skapa säkra, stabila systemlösningar med hög användbarhet. Du ges möjlighet att jobba i vår arkitektfunktion som gemensamt ansvarar för att säkerställa att systemet uppfyller kundernas önskemål samt produktens mål och visioner.

Vill du jobba med lösningsarkitektur, mjukvaruarkitektur, säkerhetsarkitektur eller infrastrukturarkitektur? Det kan vi på CGI ge Dig! Vi har behov av att ha god kompetens inom alla dessa områden, där du får möjlighet att utvecklas som Arkitekt hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Lead Architect på CGI och Treserva-enheten, kommer du att få ansvar att leda ett arkitekt-team.
Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta arkitekturen i Treserva. Bland annat innebär det att möta upp de funktionella kraven som ställs på Treserva för att bryta ned dessa i implementerbara, testbara, säkra, leverbara features.
Teamet ansvarar även för att utföra omvärldsbevakning samt att vara teknisk kontakt för externa samarbetspartners eller organisationer och att bistå med teknisk expertis vid införsäljning av systemet till nya eller befintliga kunder.

Vi är i färd att förnya vårt sätt att utveckla och leverera Treserva och därför behöver vi bli fler som kan förflytta vår befintliga monolitiska client-server lösning till en mer löst kopplad arkitektur.
Om du tycker om att jobba med frontendarkitektur, design av microservices, TDD, DDD, Containers, DevOps, SaaS, Clean Architecture, Event driven, Clean Code, Agil systemutveckling, CI/CD, automatisering, integration, API:er eller mobila appar så har vi massvis med roligt jobb åt dig!

Utvecklingsorganisationen som Du kommer bli en del av består av distribuerade globala utvecklingsteam.

Som person är du drivande med stort tekniskt intresse. Du kommer få att arbeta med de senaste teknikerna för att ta fram nya kreativa lösningar för både web och mobila enheter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har:

• Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare)
• Stort intresse för systemutveckling och problemlösning
• Minst 3 års erfarenhet av utveckling i .Net projekt
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet som arkitekt
• Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift
• Du är drivande, energisk och social.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av Domain Driven Development, Lean/Clean Architecture, Hexagonal arkitektur
• Har arbetat med arkitektur och kan ge exempel på hur du arbetat med detta
• Erfarenhet och vilja av att arbeta i virtuella team – du utmanas av att jobba i globala team
• Du tycker Angular 2, TypeScript och senaste versionen av Javascript är kul och utmanande.
• Erfarenhet av andra Single Page Applikationsramverk och/eller C++

To applicants: please note that this position requires fluent Swedish language skills.

architecture, Clean Code, frontend, systemutveckling, integration

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • DevOps