IBM i Administratör, inriktning Mimix

Kategori: Digital Customer Experience
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J0520-0812
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Nu behöver vi förstärka vårt team inom IBM i Plattform och söker därför en person med gedigen erfarenhet av arbete som administratör på IBM i Power System plattform och med inriktning på HA lösningar.

Vi ser helst att du är placerad i södra Sverige men med rätt kompetens och erfarenhet är vi öppna för placering där det passar dig bäst!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IBM administrator kommer Du att vara en del av vårt IBM i team som jobbar med underhåll, support och utveckling av plattformen. Tillsammans med ett erfaret och härligt team med mycket teamkänsla kommer du att jobba med OS, PTF, Reorger, Mimix HA lösning.

I dina arbetsuppgifter ingår också:
• Kontakt med kunder och underleverantörer
• Projektarbete
• Beredskap

Placering i Malmö eller Bromölla men vi är öppna för placering på annan ort.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som IBM administratör behöver du ha erfarenhet av att arbeta självständigt och i grupp. Du har erfarenhet från arbete med IBMi plattformen och Mimix HA lösningar. Vidare kan Du flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Utöver detta önskar vi att du har erfarenhet från/inom:
• Projektarbete
• Kontakt med kunder och leverantörer


På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.


Bra, vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, hör gärna av dig till; Johan Sandberg, Manager, tfn: 013 328345 eller Jörgen Brejcha, Director, tfn: 08 7750297

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 1 september 2020

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Skills

  • Swedish
  • English
  • System Administration