Konsult inom Business IT Management, Västerås

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Västerås, Västmanland , Sverige
Tjänst ID J0620-0264
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi Managementkonsult inom Business IT Management till vårt team i Västerås.

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som Business IT management-konsult kommer du att ha kontakt med personer i ledande positioner hos kund. Därför är hög nivå av självledarskap samt kommunikativ förmåga av vikt. Du kommer att arbeta med att förverkliga våra kunders långsiktiga strategier. Du är involverad i såväl förstudier och förbättringsstrategier som implementations- och utrullningsprojekt.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• I kundprojekt agera som expert och rådgivare utifrån din bakgrund och kompetens
• Förverkliga kunders långsiktiga strategier
• Bidra till försäljning, strategi och metod- och erbjudandeutveckling

Du kommer att vara placerad i Västerås. Resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen ser vi att du har god analytisk förmåga samtidigt som du är relationsskapande och lösningsorienterad. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i såväl konsultrollen som inom det område du brinner för. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Vi ser att du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

• Vi önskar att du har minst 3-5 år arbetslivserfarenhet. Fördel om du arbetet inom Enterprise arkitektur, masterdata eller krav- och testledning.
• Du har med fördel erfarenhet inom Robot Process Automation (RPA), systeminförande eller verksamhetsarkitektur.
• Erfarenhet från agila arbetssätt är meriterande (SAFe, Scrum, etc)
• Erfarenheter att arbeta med affärssystem eller masterdata plattform är också meriterande
• Trygghet i att ta en rådgivande roll, värdesätta samarbete samt aktivt bygga och utveckla relationer
• Du ska vara van att leda dig själv men även att arbeta i team, rollen som Business IT konsult kräver högt självledarskap

För den här tjänsten behöver såväl din svenska som engelska vara obehindrad i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sara Carmo e Silva, sara.carmoesilva@cgi.com.
Ansök till tjänsten senast 15.08.2020.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.