Konsult inom Suppy Chain, Västerås

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Västerås, Västmanland , Sverige
Tjänst ID J0620-0265
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi Managementkonsult inom Supply Chain till vårt team i Västerås.

Framtida arbetsuppgifter
För att möta den ökande efterfrågan inom vår affärsenhet Sourcing & Supply Chain söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår affär och leveransförmåga. Du kommer att ta en aktiv roll i våra projekt och tillsammans med seniora kollegor vinna och genomföra uppdrag. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt koncept och våra metoder vilket vi hoppas att även du brinner för.

I rollen som Business IT management-konsult kommer du att agera som expert och rådgivare inom Supply Chain, leda förstudier, strategiarbete samt leda realisering av verksamhetsförbättring kopplat till supply chain. Därför är hög nivå av självledarskap samt kommunikativ förmåga av vikt.
Du kommer att få arbeta med många olika typer projekt och kunder, exempelprojekt inkluderar;
• Utformning av inköps- eller logistikstrategier för att möta förändringar i omvärlden eller interna krav på effektivisering
• Genomlysning av inköps- eller logistikorganisationer och upprättande av strategi med tillhörande genomförandeplaner
• Digitalisering och automation av inköps- eller logistikprocesser
• Utveckling av sortiment, inköp och varuförsörjning för detaljhandelsföretag
• Identifiering och realisering av inköpsrelaterade besparingar
• Effektivisering av logistikkedjan, från leverantör till butik.
• Analys och kategorisering av leverantörsbaser och etablering av nya samarbetsformer
• Behovsanalys, upphandling och införande av inköps- eller logistikrelaterade IT-stöd
• Vidareutveckling av processer för global logistikplanering, dvs matcha kunders behov med försörjning från egen tillverkning och externa leverantörer

Du kommer att vara placerad i Västerås. Resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av att arbeta med projekt inom upphandling, inköp eller logistik. Har du erfarenhet inom Management Consulting är det mycket meriterande. Vidare har du en god förståelse för IT och hur det kan användas i förbättringsarbetet.
För att lyckas i rollen ser vi att du har god analytisk förmåga samtidigt som du är relationsskapande och lösningsorienterad. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i såväl konsultrollen som inom det område du brinner för. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Vi ser att du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
• Vi önskar att du har minst 3-5 år arbetserfaraneht inom SCM, fokus sourcing eller supply.
• Erfarenhet av tillverkande industri eller lagerhantering/transport är meriterande.
• Erfarenhet av arbete med informationsflöden eller liknande kopplat till SCM är meriterande.

För den här tjänsten behöver såväl din svenska som engelska vara obehindrad i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.
Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På CGI blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.


Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sara Carmo e Silva, sara.carmoesilva@cgi.com.
Ansök till tjänsten senast 15.08.2020.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.