Spontanansökan till Treserva/ IP BPS, Stockholm/ Göteborg

Kategori: Development/Engineering
Stad Stockholm, Göteborg, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0620-0347
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Är Du vår nya kollega?

På CGI har vi utvecklat systemet Treserva, som är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet.

Treserva är ett webbaserat system byggt på API:er och med ett inbyggt processtöd. Mycket fokus ligger på e-tjänster, robotics-lösningar och appar, liksom samverkan med myndigheter genom anslutning till olika nationella tjänster. Vi arbetar för att våra kunder ska få nya innovativa och effektiva tekniklösningar, som i sin tur bidrar till verksamhetsutveckling.

På Treserva arbetar våra medarbetare inhouse och agilt i Scrum-team och är alltifrån produktägare och arkitekter till UX-designers, utvecklare, tekniker och testare. Vi har en egen support och verksamhetskonsulter. Omvärldsbevakning är en förutsättning i vår leverans som hanteras av våra duktiga produktstrateger.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar! Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre, sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien och inom enheten finns idag ett 140-tal medarbetare.

Treserva har just nu en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Vill du vara med på resan där vi gemensamt bygger ett bättre Sverige och ett hållbart samhälle? Här får du möjlighet att säkra och förbättra vårt samhälle och den svenska välfärden samtidigt som du får möjlighet att arbeta med ny avancerad teknik!

Vi söker Dig som har ett brinnande intresse för att bygga och utveckla framtidens omsorgssystem. Skicka in en öppen ansökan till oss redan i dag!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Skills

  • Business Architecture