Affärssystemskonsult

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J0620-0546
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi står i ett spännande skifte där CGI skapar möjligheter och utvecklar våra kunder på flera olika plan – vi behöver därför bli fler för att fortsätta vår resa. Vi skapar unika kundlösningar med stort mervärde genom att kombinera ledande verksamhets- och IT-kunnande.

Till ett redan starkt affärsområde med ett ledande erbjudande söker vi nu fler erfarna affärssytemskonsulter som vill mer!

CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu fler erfarna rutinerade affärssytemskonsulter med djupgående verksamhetskunskap. Vår förmåga att leverera end-to-end lösningar kring Infor-M3 är unik i Sverige och tillsammans med våra andra kompetens- och leveransområden inom CGI, nationellt och globalt har vi en unik ställning på marknaden i vårt erbjudande. Detta gör att vi kan erbjuda spännande och utmanade möjligheter för fler konsulter som vill utvecklas och fortsätta växa sin kompetens.

Du har antagligen redan en god erfarenhet inom ett eller fler affärssystem men vill utforska möjligheterna inom ett nytt område. Hos oss får du arbeta i projekt och leveranser hos några av regionens mest välprofilerade arbetsgivare med global verksamhet och vars varumärken finns i alla svenska hem.

CGI är sedan många år Infor Premier Delivery Partner vilket innebär att du som konsult hos oss får direkt tillgång till de nyaste versionerna, ledande utbildningar, metoder och nyheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt fokus kommer att vara att skapa och leverera kundlösningar baserat på kunden krav och behov och ditt kunnande. Du kommer att röra dig mellan operativa arbetsuppgifter och strategiska övervägande. Du kommer att agera verksamhetsnära och med all den teknikspecifika supporten som behövs för att leverera både i din roll som konsult men också i en mer övergripande advisory funktion. Vi har djupgående kundrelationer där vi ses som en naturlig partner och gemensamt driver projekten för största möjliga effekt.

I din roll som partner till kunden kommer du både utmana och vägleda för att säkerställa att den bästa möjliga lösningen finns på plats.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi är övertygade om att du är en person med goda kunskaper inom ett eller flera olika affärs- eller ERP system.

Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, skapa och hanterar kundförväntningar på ett professionellt sätt och söker ständigt professionellt lärande. Du är van vad att arbeta i projekt och med stort kundfokus. Vi söker dig som vill arbeta kundnära och ha en verklig impact på affärsområdets utveckling.

Kanske arbetar du idag som Business Analyst specialiserad på lösningar inom affärssystem och verksamhetslöningar men inspireras av tanken att stödja ett antal stora svenska företag att utveckla sitt verksamhetsstöd på kort som långsiktigt med hjälp av Affärssystemet M3.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kunder, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor. Vi är och har under en längre tid varit på en fantastisk tillväxtresa inom avdelningen och nu vill vi att du är med på vår fortsatta resa. Erfarenhet av nedan områden:

• Minst 5 års erfarenhet kring affärssystem, verksamhetsstöd och verksamhetsprocesser

• Konsulterfarenhet är meriterande

• Har du mer djupgående kunskaper inom Supply Chain och/eller Manufacturing ser vi det som meriterande.

• Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du värdesätter teamarbete och delar med dig av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du själv söker ny kunskap både på egen hand och via dina kollegor. Du har förmågan att skapa förtroende i mötet med både interna och externa parter.

Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö där vi utvecklar varandra, varje dag.

Resor förekommer i denna tjänst.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:
Jan Berggren, Director Consulting Services.
+46 709766333, jan.berggren@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Skills

  • Business Analysis
  • Supply Chain Management
  • Swedish
  • English
  • Enterprise Resource Planning
  • Enterprise Resource Planning