RPA-utvecklare

Kategori: Development/Engineering
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0620-0598
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Är du en visionär som är redo att spela en viktigt roll i nästa våg av teknisk innovation och att vidare lyfta våra kunder till nästa nivå? Just nu letar vi på CGI efter fler duktiga och passionerade personer till vårt Intelligent Automation-team i Stockholm för positionen som Robotic Process Automation-konsult (UiPath/Blue Prism). Här blir du en värdefull kugge i ett växande team med siktet inställt på att vara den största aktören inom robotics och smart automatisering.

Vi fokuserar på att lösa våra kunders mest kritiska utmaningar genom användning av RPA, Analytics, Machine Learning och andra typer av low code plattformar.

Här får du chansen att ansvara för och arbeta brett i våra uppdrag och projekt; hela vägen från att hjälpa kunderna med att starta sin automationsresa med RPA till att implementera och skala upp fullutvecklade Intelligent Automation-program, där man kombinerar RPA med andra kognitiva tekniker för att skapa intelligenta lösningar som ser trender och lär sig av sina misstag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du ha chansen att ansvara för flera olika delar och aspekter gällande smarta automationslösningar.

Du kommer exempelvis arbeta med:
• Rådgivning på strategisk nivå mot kund
• Att erbjuda mentorskap och ager bollplank mot företag.
• Utbilda personer som befinner sig i förändringsresan.
• Kartläggning och utvärdering av processer.
• Design, utveckling test och produktionssättning av robotar (Blue prism eller UiPath)

En otroligt spännande roll där du förväntas ha stor grad av eget ansvar, ha många kontakt och driva arbetet mot flera olika delar av organisationen. Det är den perfekta rollen för den ständigt nyfikna personen som brinner för lära sig nytt, som vill arbeta i teknikens framkant och vill kombinera fokus teknik, process och människa i samspel.

Är du den vi söker?
För att lyckas bra i rollen tror vi att du som person är självgående som trivs med att ha stort ansvar att driva saker framåt. Då rollen ställer stora krav på att hantera både kund och personer på en förändringsresa så ser vi det som extra viktigt med god kommunikationsförmåga och lyhördhet. En god social förmåga är A och O, där vi exempelvis ser en god och tydlig kundkontakt som en viktig markör för detta.

Du har tidigare erfarenhet inom RPA-lösningar men är fortfarande hungrig och nyfiken att kontinuerligt utvecklas inom detta snabbföränderinga område. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi ser att du har:
+2 års erfarenhet av att arbetat hands on och utvecklat RPA-lösningar med UiPath eller Blue Prism

Vi blir särskilt glada om du har:
• Tidigare erfarenhet av utveckling och programmering i exempelvis .NET, C#, JavaScript, Java, Python etc.
• Erfarenhet av att arbeta agilt (ex Scrum, SAFe)
• Erfarenhet av arbete med SQL, Splunk
• Erfarenhet av AI/ML-teknologier

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Alexander Lepp, Alexander.Lepp@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Skills

  • Java
  • SQL
  • C#
  • Python
  • .NET
  • JavaScript
  • SCRUM