Utvecklare inom SAP

Kategori: Development/Engineering
Stad Västerås, Eskilstuna, Örebro, , Sverige
Tjänst ID J0620-1295
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en systemutvecklare inom SAP till vårt team i Mälardalen där du kan arbeta från något av våra kontor i Eskilstuna, Västerås eller Örebro.

Framtida arbetsuppgifter
Affärssystemet är hjärtat i ett företags verksamhet och krävs för att upprätthålla produktivitet och vidareutveckla verksamheten. Nu sker en renässans inom SAP med SAP S/4HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP står inför helt nya utmaningar och möjligheter.

I rollen som utvecklare inom SAP hos CGI kommer du att vara en viktig kugge i leveransen gentemot våra kunder och ingå i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom användbarhet (UX), mobilitet och SAP S/4HANA, integration och datamigrering där vi redan idag hjälper våra kunder med implementationsprojekt.

Du kommer att vara placerad vid något av våra kontor i Mälardalen, resor ingår i tjänsten.

Är du den vi söker?
För den här tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling, helst inom just SAP. Du har lätt för att lära dig utvecklingsverktyg och en god förmåga att sätta dig in i andras programkod, men du har även ett starkt intresse att förstå affärsprocessen och nyttan för användaren i den programmering du gör.

Om du dessutom har erfarenhet av att använda olika modelleringsverktyg så kommer du att få god användning av dessa kunskaper.

I rollen som konsult får du möjlighet att möta en omväxlande vardag. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning och ett stort eget driv.

Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska. Du behöver också ha en högskoleutbildning inom systemutveckling.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Carina Lamberger, carina.lamberger@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 27 september 2020
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.