Fullstack-utvecklare

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Göteborg, Västra Götaland, Sverige
Tjänst ID J0819-1696
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Är du en specialist inom utveckling? Om du trivs som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, när du får vara en analytisk och kreativ problemlösare och utvecklas i olika projekt, hos olika kunder – ja, då kan det vara dig vi söker! Till CGI, och vårt affärsområde Digital Connect & Cloud, söker vi nu dig som är en erfaren arkitekt och vill jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.

Om tjänsten

Vi på CGI har varit enormt framgångsrika i att hjälpa våra kunder i deras utmaningar genom att leverera moderna fullstack lösningar på molnplattformar som Azure och AWS, och till hösten behöver vi förstärka oss med fler talangfulla medarbetare.

Som utvecklare hos CGI kommer du att arbeta i olika typer av projekt hos våra kunder och blir då väldigt betydelsefull för CGIs varumärke. Ditt arbete utför du i nära samarbete med till exempel affärskonsulter, applikationsexperter, arkitekter och andra utvecklare, beroende på uppdragets karaktär.


Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Är det här du?

•Du är snabblärd
•Du har läst en IT-utbildning
•Du kan sedan åtminstone ett par år tillbaka koda i Java och/eller .Net, resten lär vi dig

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vill du veta mer? För mer information kontakta Andreas Crona, Chef, Digital Connect: +46722041315 eller andreas.crona@acando.com, alternativt rekryterare Imran Waheed , 070-8788915 alt. imran.waheed@acando.com.

Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Sista ansökningsdag: 2019-10-31.

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.