Managementkonsult till Retail

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Göteborg, Västra Götaland, Sverige
Tjänst ID J0819-1785
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

På CGI är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta i team, har ett starkt driv, är lyhörd, social och skapar förtroende. Stämmer det in på dig? Läs mer nedan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som managementkonsult att bli en del av vårt team och driva uppdrag inom Retail. Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande kunder som ger dig variation och utveckling. Du kommer att arbeta i en organisation som både uppmuntrar och utmanar dig samt är lyhörd och värdesätter att du trivs.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har 3-10 års erfarenhet som managementkonsult samt erfarenhet av Retailbranschen. Troligtvis tycker du att det är roligt att vara delaktig i försäljning av managementkonsulttjänster och vara med och utveckla våra kunder och affärsrelationer. Vidare har du en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd och hjälpsam. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera komplexitet och data. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du har erfarenhet inom några av följande områden/branscher:
• Retail (marknad, försäljning, butik, e-handel, logistik, eftermarknad).
• Strategiutveckling och affärsmodeller.
• Operativa modeller.
• Strategier för och utveckling av digitala lösningar.
• Utformning av förändringsprogram.
• Projektledning och att leda större förändringar.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-31.

För mer information, kontakta gärna:
Imran Waheed, imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15.

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.