SAP Konsult Junior/Senior

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J0819-2009
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Brinner du för SAP? Vill du växa med kompetenta kollegor i ett fantastiskt team?
Att arbeta med något som är roligt och stimulerande är de flesta människors dröm. Vissa trivs bäst av att få analysera, utforska, specificera och konfigurera. Andra av att driva projekt, sätta upp komplexa tekniska lösningar, utbilda eller entusiasmera. Somliga är duktiga på mycket och andra är experter.

Vi söker nu dig som har passion, vilja och ambition och vill utvecklas men även dig som kanske redan är en rutinerad och pålitlig genomförare som vill hitta nya utmaningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som SAP-konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare och du ingår i ett team med bred och djup kompetens samtidigt som vi kontinuerligt vidareutvecklar våra konsulters kompetens på flera plan. Förutom rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom SAP S/4 HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt.

Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med erfarenheten från linjeverksamhet (super-user) eller som en expert med flera år i konsultbranschen. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har via internationella SAP Centers of Excellence ett nätverk från flera orter där vi utbyter kunskap och erfarenhet. Vi arbetar dessutom cross funktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden inom CGI. Detta ger oanade möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
•Erfarenhet av SAP-projekt antingen i rollen som konsult eller via en linjeverksamhet
•Du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för tekniska lösningar och verksamhetsprocesser inom ett eller flera områden som; Finans, Inköp, Logistik, Produktion, Försäljning/Marketing/Service
•Har du erfarenhet av större integrationer är meriterande
•Utveckling/SAP Cloud Platform/IoT är meriterande

•Svenska och engelska i tal och skrift.
•Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom såväl IT som verksamhetsprojekt.


Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö
För mer information, vänligen kontakta:
Björn Andreasson - Director Consulting Services - SAP Business Solutions
bjorn.andreasson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Skills

  • Bus. Consulting & IT Strategy

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.