Developer Dynamics 365 FO

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0820-0614
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Brinner du för att skapa smarta och robusta lösningar i Dynamics 365 FO där just din insats gör stor skillnad? Missa inte att arbeta i teknikens framkant samt bli en del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans på CGI med 220 D365-konsulter!

Just nu söker vi på CGI efter fler duktiga utvecklare inom D365 som vill att hjälpa våra kunder deras implementationsprojekt. Huvuddelen av rollen kommer innebära utveckling i X++ och teknisk rådgivning, där du skapar funktionell nytta genom smarta tekniska lösningar. Du kommer ha möjligheten att arbeta med alla projektdelar, från förstudie och analys till design, utveckling och Go-live etc.

Samtidigt får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova - inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Vidare är du professionell i konsultrollen och tycker om att arbeta i team. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du kommer stötta och vara rådgivande för kund i vilka lösningar som är de bästa, något som ställer krav på både djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Vi ser att du har:
• Minst 8 års erfarenhet som utvecklare inom Microsoft Dynamics-plattformen (X++)

Vi blir extra glada om du dessutom har:
• Erfarenhet i rollen som konsult
• Utveckling i andra programmeringsspråk ex C#/.NET
• Arbetat med andra Microsoft-relaterade tekniker eller andra affärssystem
• Har ett intresse för att utvecklas inom Microsoft världen.