Lösningsarkitekt Dynamics 365 CE

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0820-1844
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Brinner du för att hjälpa bolag att skapa effektiva och robusta lösningar med Microsoft-plattformen som grund? Vill du ansluta till ett team där du kommer ha en nyckelroll i våra leveranser och där just din insats kommer göra stor skillnad? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant samt att bli del av Sveriges starkaste och största Dynamics-leverans!

Just nu öppnar vi upp möjligheten inom vårt CRM-team att ansluta som lösningsarkitekt med fokus på Microsoft Dynamics 365 med kringliggande produkter. Du blir en del i såväl pre-sale som i våra faktiska leveranser där du ansvarar för att sätta själva lösningen. Du kommer ha en både vägledande och rådgivande roll där du agerar sparring-partner för att hitta de lösningar som både skapar effektiva arbetssätt och ökat affärsvärde. Detta ställer såklart stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Arbetat minst 5 år med Microsoft Dynamics 365 CE / Dynamics CRM
• Erfarenhet som lösningsarkitekt
• Erfarenhet som konsult
• Arbetat med kringliggande produkter inom Microsoft (Power Platform, PowerApps, PowerBI, Flow etc)

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv med en vilja att ta sig framåt och utmana sig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!