Kundtjänstmedarbetare - Extrajobb för studenter, Stockholm

Kategori: Service Desk / End User Services
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J0919-0730
Anställningsform: Part Time

Beskrivning av tjänsten

Bank and Card Services är en enhet inom CGI som tillhandahåller bank- och kortrelaterade tjänster för våra Nordiska kunder.Vi söker nu dig som är student och intresserad av att arbeta extra vid sidan av studierna inom vår kundservice som är öppen dygnet!

Arbetspassen är främst kvällstid, helger och vissa nätter under terminerna med möjlighet att arbeta mer under loven.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal och mail från våra kortkunder, svara på frågor som rör kredit- och betalkort, ta hand om kortspärrar, hantera saldoförfrågningar och bedrägeribevakning. Du kommer även att arbeta med granskning och upplägg av nya ansökningar samt administrativa uppgifter på befintliga konton.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och serviceinriktad. Du sätter kundservice i fokus i ditt arbete och vill alltid ge kunden det lilla extra.
Det är bra om du har sinne för siffror och du ska kunna tala och skriva på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundtjänstarbete eller annan direktkontakt med kunder och/eller har arbetat i bank- och finans eller kortbranschen tidigare.

Sök till oss och vårt team!

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakt gärna: Kristina Hult, Customer Service Manager, telefon: 0708517813

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.