BI Developer, Luleå

Kategori: Analytics and Emerging Digital Technologies
Stad Luleå, Norrbotten , Sverige
Tjänst ID J0919-1193
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång.

Våra kunder behöver CGI:s hjälp med att ta sin BI/DW verksamhet till nästa nivå, vilket innebär att vi behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Business Intelligence och Data Warehousing.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar att använda teknik för att hjälpa dina kunder att skapa affärsfördelar med hjälp av information? Då känner du dig hemma i vårt team på CGI i Luleå!

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som BI Developer, söker vi dig som har en akademisk examen från Universitet eller motsvarande IT kunskaper genom arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av BI/DW lösningar.

Du har god kompetens inom databasutveckling, gärna med erfarenhet från fler än en plattform. Alternativt har du kompetens och erfarenhet från utveckling av rapport- och analysapplikationer i olika verktyg.

Utöver erfarenhet från BI/DW området och goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Som person är du självständig och självgående men jobbar bra i team, du är också öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Du delar med dig av din kunskap och erfarenhet, och tar gärna del av andras.

Vidare har du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Mer om tjänsten
Eftersom vissa av våra kunder kräver att våra konsulter genomgår registerkontroll eller säkerhetsprövning kan detta bli aktuellt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-24.

För mer information, kontakta Magnus Nilsson, Director Consulting Services, 070-568 29 56, m.nilsson@cgi.com

Skills

  • SQL Server
  • SSRS
  • SSAS
  • SSIS
  • MS PowerBI

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.