Developer Dynamics 365 FO

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Göteborg, Västra Götaland, Sverige
Tjänst ID J0920-0409
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Brinner du för att skapa smarta och robusta lösningar i Dynamics 365 FO där just din insats gör stor skillnad? Missa inte att arbeta i absoluta framkant inom Microsoft-plattformen samt bli en del av Sveriges starkaste och största Dynamics-leverans!

Just nu söker vi på CGI efter fler duktiga utvecklare inom D365 FO som vill att hjälpa våra kunder i deras implementationsprojekt. Huvuddelen av rollen kommer innebära utveckling i X++ och teknisk rådgivning där du skapar funktionell nytta genom smarta tekniska lösningar. Du kommer ha möjligheten att arbeta med alla projektdelar, från förstudie och analys till design, utveckling och Go-live etc.

Samtidigt får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova - inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Vidare är du professionell i konsultrollen och tycker om att arbeta i team där du som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du kommer stötta och vara rådgivande för kund i vilka lösningar som är de bästa, något som ställer krav på både djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Vidare ser vi att du har:
•Minst 3 års erfarenhet som utvecklare inom Microsoft Dynamics-plattformen (X++)
•Arbetat med andra Microsoft-relaterade tekniker (Power platform, PowerApps, PowerBI, Azure, Logic Apps, Flow etc)
•Arbetat på ett DevOps-orienterat sätt

Vi blir extra glada om du dessutom har:
•Erfarenhet i rollen som konsult
•Har varit del i eller ansvarat för tekniska lösningsförslag
•Erfarenhet av utveckling i andra programmeringsspråk
•Intresse för att utvecklas inom Microsoft världen.
•Arbetat med andra typer av ERP-system

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!