Testare/Testledare, Åre/Östersund

Kategori: Development/Engineering
Stad Östersund, Jämtland , Sverige
Tjänst ID J0920-0643
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI Åre/Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 150 medarbetare och vill förstärka med en testledare/testare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.

Dina arbetsuppgifter
• Testledning (strategi, planering etc)
• Riskhantering
• Kravanalys
• Design av testfall och scenarion
• Införande och underhåll av automatiserade tester
• Utforskande test

Är du den vi söker?
Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt.

Det är meriterande om du har
- Systemutvecklarbakgrund, inom exempelvis .Net och Java
- Erfarenhet av testautomatisering
- Erfarenhet av databaser och SQL
- Erfarenhet av Continuous Integration
- Erfarenhet av kravhantering
- Certifiering inom test

Vad vi erbjuder
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund utöver det har vi har också ett mindre kontor i Åre med fjälltopparna utanför fönstret.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Vill du jobba tillsammans med oss ?

Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Ellen Widmark ellen.widmark@cgi.com eller Pontus Hellgren pontus.hellgren@cgi.com

Ansök till tjänsten senast 2020-10-31

Vi har säkerhetsklassade leveranser och du kan därav behöva genomgå en säkerhetsprövning, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap.

Läs mer om CGI här: https://www.cgi.se/sv/cgi-sverige

Vad du kan förvänta dig av oss
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.
Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Java
  • .NET
  • Communication (Oral/Written)
  • Agile / Collaborative Method
  • Swedish