Projektledare, Örebro

Kategori: Project Management
Stad Örebro, Örebro , Sverige
Tjänst ID J1019-1075
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Vi behöver förstärka vårt team med fler duktiga projektledare med placering i Örebro. Vi söker dig som har erfarenhet av utvecklingsprojekt eller dig som är mer tekniskt inriktad i rollen som projektledare.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt lokala kontor i Örebro. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du blir en del av vårt Government-team som i första hand arbetar med kunder inom offentlig verksamhet. De projekt vi ansvarar för har en direkt påverkan på vårt samhälle, vilket gör detta till en perfekt roll för dig som har ett samhällsengagemang.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som projektledare söker vi dig som har en mycket god problemlösningsförmåga. Du har några års erfarenhet från någon/några utvecklings- och projektmetoder (t ex Pejl, Props, RUP, SCRUM). Vidare kan du flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen inom IT,

Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Örebro
För mer information, vänligen kontakta: Stefan Pettersson, stefan.pettersson@cgi.com eller 019-5062539

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-29.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 4 500 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.