Service Delivery Manager inom lön, Göteborg/ Stockholm

Kategori: Human Resources
Stad Stockholm, Göteborg, Västra Götaland, Sverige
Tjänst ID J1019-1276
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Är Du en erfaren och vass lönespecialist, som gillar driv, vill framåt och tycker om att vara "där det händer"? Har du teamkänsla, är service minded och tycker om att arbeta nära och i gott samarbete med både kund och kollegor? Välkommen till oss på CGI!

Vi är nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka vår löneavdelning med ytterligare några duktiga lönespecialister, både i Göteborg och i Stockholm. Vi söker dig som kan ta dig an rollen som Service Delivery Manager (SDM) för någon eller ett par av våra löneleveranser. Som SDM arbetar du både nära kund, Engagement Manager (EM) samt våra löneteam.
I vissa fall har du också ett eget team där du då också agerar teamlead.
Vi vågar lova riktigt spännande, utmanande och omväxlande uppdrag med många möjligheter, där just du kan göra skillnad och utvecklas.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som SDM inom någon/några av våra löneleveranser, kommer du bland annat ansvara för att:
• Skapa en god och långvarig kundrelation där du är länken mellan kund och CGI
• Driva operativa möten med kund
• Säkerställa leveransen mot uppsatta mål, såsom avtalade SLA-nivåer, lönsamhet och kvalité
• Driva och följa upp ärenden mot kund och internt
• Agera säljande, fånga utmaningar och signaler från kund
• Aktivt arbeta med ständiga förbättringar gentemot våra kunder

Vidare kommer du att vara en del av vår stora löneavdelning som specialiserat sig inom den privata sektorn, samt ingå i vårt SDM-nätverk, där vi tillsammans har en gedigen erfanhet av lönearbetets alla delar. Vi jobbar efter väl dokumenterade processer och har stort fokus på ständiga förbättringar. Lönesystemet vi arbetar i är vårt egenutveklade och heltäckande system POL.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som SDM inom lön hos oss, söker vi dig som har minst tre års erfarenhet från löneadministration och dess processer.

Som person är du positiv, förtroendeingivande, service minded och bra på att skapa relationer. Du är ansvarsfull, lyhörd och professionell i ditt agerande, mot såväl kunder som kollegor.

Därtill har du också:
• Någon form av yrkesinriktad utbildning inom lön.
• Vana av att tolka kollektivavtal
• Erfarenhet från projektledning/ teamlead eller liknande.
• Förmåga att se helheter för att kunna optimera arbetssätt
• Goda kunskaper i att använda Excel och Word
• Förmåga att uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Erfarenhet av POL är meriterande


Heltid/deltid: Heltid
Placering: Göteborg alternativt Stockholm, resor kan förekomma

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:
Göteborg: Tina Wantling, Director Consulting Delivery, 031-7611437
Stockholm: Jan Hagström, Director Consulting Delivery, 08-6710110

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-31.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Payroll
  • SAP HR Payroll

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.