Engagerad Affärssäljare/Engagement Manager för Raindance, Stockholm

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J1019-2975
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vi söker nu Dig som är en engagerad affärssäljare/ engagement manager med kundfokus till vårt Raindance-team i Stockholm. Att skapa tillväxt är vårt viktigaste ansvar och nu behöver vi förstärka vår grupp för att dra nytta av våra investeringar i Raindance och skapa nytta för våra kunder.

Raindance är ett av de marknadsledande affärssystemen inom offentlig sektor i Sverige och har totalt ca 300 kunder i Norden inom flera olika branscher. Raindance har plattformar för både ERP och Procure-to-Pay.

I rollen som affärssäljare/engagement manager arbetar Du med att utveckla våra kundrelationer skapa kundnytta och drivs av att arbeta med människor. Samtidigt är du intresserad av den digitala utvecklingen, där vi inom Raindance bl.a. arbetar med RPA och gör stora satsningar inom Artificiell Intelligens.

Nu har vi på CGI möjlighet att erbjuda Dig en dynamisk roll där du huvudansvar för aktiviteterna i alla delar av försäljningsprocessen för existerande och nya kunder. Från bearbetning, genom anbudsprocess till överlämning till leveransorganisationen. Du skall ha vana att förhandla stora affärer och att leda teamet i affärsarbetet. Du har lätt för att skapa förtroende både hos kund och hos teamet som stöttar oss. Du kommer även att ha ett ett övergripande ansvar för ett urval av kunder avseende leverans och kundnöjdhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som affärsäljare för Raindance kommer du att:
• Driva nyförsäljning inom offentlig och privat sektor
• Delta på mässor och kundevent
• Driva och utveckla försäljning hos existerande kunder
• Hantera befintliga och nya avtal samt medverka i avtalsförlängningar och offerter
• Vara kanalen mellan kund och intern organisation för support, utveckling och leverans
för utvalda kunder

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är/har:
• Kunskap inom ekonomisystem eller om produktutveckling av ekonomisystem.
• IT-ekonom, civilekonom, säljare eller motsvarande, med flera års erfarenhet
• Erfarenhet från försäljning och/eller leverans från IT-konsultbranschen

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Procure-to-Pay.

Vi vill även att du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift, och du har även mycket goda kunskaper i engelska.

Som person vill vi att du har ett stort engagemang i ditt arbete och att du tycker om att ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ förmåga och du trivs med att skapa relationer.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!
Kontakta gärna:
Peter Håkansson Säljchef Raindance på peter.hakansson@cgi.com, eller 073-398 33 01.
Alternativt Filip Rondal, Konsultchef Raindance Stockholm på filip.rondal@cgi.com, eller 076-860 20 01.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2020-03-31.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Leadership
  • Communication (Oral/Written)
  • Product Development/Support
  • Swedish
  • English
  • Business Development
  • Artificial Intelligence

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.